Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & Snijden

Wüsthof snijplanken: onmisbaar in elke keuken

Een goede snijplank is onmisbaar in de keuken. Het Duitse Wüsthof weet dat als geen ander. Naast hun uitstekende keukenmessen hebben ze dan ook een ruim assortiment snijplanken, met zowel de ‘klassieke’ houten snijplanken als snijplanken van TPU. Verkrijgbaar in diverse formaten zodat je altijd de juiste plank(en) hebt.

Wüsthof houten snijplanken

De houten snijplanken van Wüsthof worden vervaardigd uit beukenhout. Een bewuste keuze, want deze houtsoort beschermt de snede van je messen zodat ze hun scherpte behouden. Een houten snijplank ziet er heel gaaf uit, maar vergt wel enige onderhoud om in topconditie te houden. Bovendien kunnen ze niet in de vaatwasser. Met de hand afwassen dus, een beetje extra onderhoud en je hebt enorm lang plezier van je houten snijplank.

Wüsthof TPU-snijplanken

Naast de houten snijplanken heeft Wüsthof ook snijplanken van TPU, oftewel Thermoplastisch Polyurethaan. Deze dunne snijplanken zijn flexibel, krasbestendig en geven bacteriën geen kans. Het materiaal geeft een beetje mee tijdens het snijden zodat je niet in de plank krast en je messen hun scherpte behouden. Na het snijden schuif je de gesneden groenten en vlees ook makkelijk zonder knoeien in de pan. De snijplanken van TPU mogen in de vaatwasser afgewassen worden. Een voordeel ten opzichte van de houten snijplanken.