Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

NL

Wüsthof rebranding: vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje

Het logo dat je van Wüsthof kent heeft een facelift ondergaan. Het logo is een stuk strakker en moderner geworden, en meer van deze tijd. Samen met de nieuwe verpakkingen, die van een hoogwaardigere kwaliteit zijn, sluit het geheel beter aan met dat waar Wüsthof voor staat: hoogwaardige kwaliteit keukenmessen. Er is dus aan de kwaliteit en degelijkheid niets gewijzigd, alleen het uiterlijk heeft een transformatie ondergaan.

De sticker op de greep is weg en vervangen voor een slijtvast logo. Het logo is van hetzelfde materiaal gemaakt als de greep zelf. Dus geen last van versleten logo’s meer op de greep!

Met de verandering is, naast de verpakking en het logo, tevens ook de etsing op het lemmet aangepast. Deze is kleiner en rustiger en straalt daardoor nog meer klasse uit.

Naast de optische veranderingen is er aan de kwaliteit en de materialen niets gewijzigd. Je geniet dus nog steeds van de uitstekende kwaliteit, maar dan in een nieuw jasje! Vanaf 1 juli worden álle Wüsthof-keukenmessen in de vernieuwde versie geleverd.

Bekijk alle Wüsthof keukenmessen.

Gerelateerde topics
contact
(078) 481 771Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur

Verzendkosten in België

Bestellingen boven de € 50,- GRATIS verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
ups
gls
Afhalen
ups
Betalen
payment-bancontactmrcash
payment-kbcpaymentbutton
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
BEBelgië (Nederlands)