Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & snijden

Pintinox bestek: functioneel Italiaans design

Het Italiaanse Pintinox maakt sinds 1929 bestek, kookgerei en tafel- en keukenaccessoires van hoogwaardige kwaliteit.
Ze maken uniek, stijlvol en bijzonder bestek zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit of comfort. Door de verschillende, onalledaagse stijlen leg je voor elke gelegenheid het juiste bestek op tafel. Van belangrijk bezoek of gewoon met de familie: met het bestek van Pintinox maak je het diner nog mooier!

18/10 roestvaststaal
Pintinox bestek is gemaakt van 18/10 roestvaststaal. Dit is een populaire staalsoort die vaker voorkomt bij bestek in het hogere segment. Het staat bekend om een fijne ‘feel’, een prachtige glans en uitstekende corrosiebestendigheid. Een perfecte staalsoort voor het hoogwaardige bestek van Pintinox. Bovendien kan het bestek gewoon in de vaatwasser. Wel zo fijn als het diner wat is uitgelopen. 

Pintinox S.P.A: een rijke geschiedenis
In 1929, na de grote recessie, besloot Giacomo Pinti zijn eigen bedrijf op te richten en zijn eerste werkplaats te openen in Lumezzane. In deze werkplaats produceerde hij bestek en messen van verchroomd messing.

Aan het begin van de jaren vijftig was het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste producenten van bestek en pannen in Italië. Mede door de komst van betaalbaar roestvast staal. In het midden van de jaren '60, met de tweede generatie van de Pinti-familie, werden er nieuwe productielijnen van pannen en serviesgoed geïntroduceerd. Gebruikmakend van de nieuwe industriële locatie in Sarezzo.

De derde generatie van de familie, bestaande uit vier neven, staat nu aan het roer. Waarbij elk lid een sleutelrol in het bedrijf vervult. Modernisering en Industriële geautomatiseerde systemen zorgen er voor dat Pintinox blijft doorgroeien en een gigantisch en continu uitbreidend productassortiment heeft.