Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Lion Sabatier Idéal: traditioneel ontwerp, moderne prestaties

De messen in de Lion Sabatier Idéal-serie combineren het beste van beide werelden. De al eeuwen populaire slanke en elegante traditionele vormen met eigentijdse high-performance materialen. Met Lion Sabatier Idéal-messen breng je een stukje van de mooiste Franse kooktradities in je keuken zonder compromis aan modern gebruiksgemak!

Lees meer
22 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 16.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Kenmerken Lion Sabatier Idéal

Het lemmet

Het lemmet van de messen in deze serie werd oorspronkelijk gemaakt van X50CrMov15-staal. Een aantal jaren geleden is Lion Sabatier echter begonnen met het toevoegen van stikstof tijdens het productieproces. Hierdoor is het staal nóg harder, 57-59 HRC. Het resultaat is een mes waarmee je nog soepeler snijdt. Deze staalsoort heeft de naam 4116 Nitro+.

De handgreep

De handgrepen van Idéal-messen zijn gemaakt van POM, een zeer duurzame kunststof variant. Dit materiaal is makkelijk schoon te maken. De kunststof handgreep sluit naadloos aan op het lemmet.

Idéal of Edonist-serie

Met de Idéal Inox lijn heb je voor het oog traditionele Sabatier-messen. De Edonist-serie is een eigentijdse versie van het traditionele sabatiermes. Beide series maken gebruik van moderne materialen. Roestvast 4116 Nitro+-staal voor het lemmet en duurzaam POM-kunststof voor de handgrepen. Moderne materialen die zeer onderhouds- en gebruiksvriendelijk zijn. Je kunt niet anders dan een goede keuze maken!

Lion Sabatier

Lion Sabatier wordt geassocieerd met hoogwaardige keukenmessen. Het bedrijf is genoemd naar de oprichter, Lion Sabatier. Het merk Lion Sabatier staat nog steeds bekend om zijn kwaliteitsmessen, maar bij het kopen van Sabatier-messen is het belangrijk om de specifieke oorsprong en reputatie van de fabrikant te onderzoeken.