Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd Gratis verzending vanaf €50 Extra lange bedenktermijn t/m 31 januari 2019!
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Gratis Fiskars Xsharp messenslijper

bij aankoop van een Fiskars-bijl

Outdoor & Gear

Fiskars bijlen

Fiskars is een Fins merk dat in 1649 is opgericht. De oranje kleur is een terugkerend element dat ook bij de bijlen van Fiskars niet ontbreekt. 

Het feit dat Fiskars eeuwenoud is betekent niet dat er geen innovatie plaatsvindt. In tegendeel! Waar bijlen van de concurrentie er nog altijd uitziet als een antieke exemplaar heeft Fiskars gekozen voor moderne materialen en technieken.

Kunststof stelen

Alle Fiskars-bijlen zijn voorzien van een kunststof steel. Dit met glasvezel versterkte kunststof is door Fiskars FiberComp genoemd. De bijlkop zit geïntegreerd in de steel en zal nooit losraken. Ook breuk van de steel is iets uit het verleden. Bijlen van Fiskars hebben levenslang garantie.

PTFE gecoate bijlkop

De bijlkop van een Fiskars-bijl is voorzien van een coating van PTFE. Dit gladde materaal, bekend van de anti-aanbakpannen, zorgt ervoor dat de kop niet onwrikbaar in het hout blijft zitten. De bijl is altijd los te maken. En bovenop al deze voordelen is een bijl van Fiskars nog betaalbaar ook.