Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Keukenmessen & snijden

Böker Forge keukenmessen: ultieme ergonomie

De Böker Forge-messenserie combineert een innovatief design met premium materialen. Net zoals bij de outdoormessen van Böker bieden deze kwalitatieve keukenmessen een geweldige ergonomie. Een perfecte balans dankzij de full-tang handreep. Gecombineerd met het vlijmscherpe Duitse X50CrMoV15-lemmetstaal zorgt dit voor uitstekende prestaties. 

De decennialange ervaring in het produceren van hoogwaardige outdoormessen vind je terug in deze fraaie en kwalitatieve keukenmessenserie. Van santoku tot broodmes: met de Forge-serie haal je Duitse degelijkheid in huis. Niet voor niets behaalde het Böker Forge-keukenmes de eerste plek in de prestigieuze Duitse ‘’Stiftung Warentest’’.

Böker keukenmessen

Böker is een messenmerk met een lange geschiedenis die teruggaat tot het eind van de 19e eeuw. Het logo voor Böker is een gestileerde kastanjeboom. Deze boom stond bij de oorspronkelijke fabriek en was volgens grondlegger Heinrich Böker een mooi symbool voor het bedrijf. Een bijkomend voordeel was dat het makkelijker was te onthouden dan de voor buitenlanders lastige naam Böker. De keukenmessen van Böker laten zien dat dit messenmerk zijn roots heeft in de outdoorwereld.