Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Microplane Gourmet Raspen: elegant en eenvoudig in gebruik

Microplane Gourmet-raspen zijn ontworpen met zowel de thuis- als chef-kok in het achterhoofd. Het resultaat is een sublieme rasp, eenvoudig in gebruik en voorzien van handige gadgets. Zo is de rasp voorzien van een antislip handgreep, om optimale grip te garanderen. Daarnaast hebben de eindstukken een antislip-laagje gekregen, waardoor de rasp niet wegglijdt van je snijplank of bord. De Microplane Gourmet-serie is zeer uitgebreid, waardoor je altijd de perfecte rasp vindt voor jouw wens.

Lees meer
7 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen Microplane Gourmet raspen

Wat bij Microplane Gourmet-raspen meteen opvalt is de grote handgreep. Hierdoor heb je altijd een vertrouwd houvast. Ook wanneer je bijvoorbeeld natte handen hebt. Het fijne aan de greep is dat deze is voorzien van een zogenoemde ‘soft touch’-afwerking. Dit voelt prettig aan en biedt ook in natte omstandigheden een goed houvast.

De raspbladen zijn precies hetzelfde als bij andere series. Net zo angstaanjagend scherp, en verkrijgbaar in dezelfde groftes. Een handig designkenmerk van de Microplane Gourmet-serie is de antislip die is aangebracht op het uiteinde van de rasp. Vaak zet je een rasp namelijk met dit deel op een snijplank of bord. Dan is het wel zo fijn als de rasp gewoon goed op zijn plek blijft, en niet rond schuift of zelfs wegschiet. Dit is niet alleen een kwestie van comfort, maar ook van veiligheid. Zo rasp je vol vertrouwen naar hartenlust allerlei ingrediënten voor je volgende culinaire meesterwerk.