Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Gerber Fishing Gear: alles voor de visser

Gerber Fishing Gear biedt alles wat je als fanatieke hengelsportliefhebber nodig hebt. Bij Gerber zijn ze echte buitenmensen. Met een passie voor hiken en jagen, maar zeker ook vissen! Daarom weten ze bij Gerber precies wat je nodig hebt wanneer je aan de waterkant staat of op open zee je hengel uitgooit.

Lees meer

7 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van Gerber Fishing Gear

Gerber Fishing Gear: bewezen in de praktijk

Samen met een netwerk van professionele sportvissers heeft Gerber een verzameling visspullen neergezet die alles omvat wat je nodig hebt. Van compacte multitools die je gebruikt voor het bevestigen van je blinkers of aas. Ook voor het verknopen van vislijnen en het eenvoudig doorhalen van lijnen heeft Gerber praktische tools ontwikkeld. Tot aan het doorprikken van een gaatje in een kunstaas aan toe. Maar ook fileermessen zodat je de vangst na afloop soldaat kunt maken.

Gerber Fishing Gear: corrosiebestendig roestvast staal

Deze Gerber Fishing Gear-serie maakt gebruik van hoogwaardig roestvaststaal. Sommige producten, zoals bijvoorbeeld de messen uit de Salt-serie zijn met name geschikt voor gebieden met zout water. Zoals op zee of op het strand. Gerber heeft deze producten voorzien van SALT Rx. Dit is een coating op het staal die de nog beter beschermt tegen corrosie.

Gerber Fishing Gear: handgreep voor optimale grip

De Gerber Fishing Gear-serie heeft zeer goed uitgedachte handgrepen. De handgrepen zijn gemaakt van meerdere materialen. TPE: thermoplastisch elastomeer, FRN: glasversterkte nylon of zelfs hot-forged aluminium. De focus van de handgrepen ligt op comfortabel gebruik en een goede grip. Op de kunststof handgrepen vind je een textuur die zorgt voor nog meer grip. Uitermate geschikt voor vochtige omstandigheden, en ideaal te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld vishandschoenen.