Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Gerber Vital: jachtmessen en accessoires voor aantrekkelijke prijzen

De Gerber Vital-serie biedt een uitgebreid assortiment zakmessen en vaststaande messen die essentieel zijn voor elke jager, met name voor het ontweien en verwerken van wild. De opvallende oranje kleur en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn kenmerkend voor dit mes. Met de Vital-serie laat Gerber zien dat jacht als sport echt niet altijd duur hoeft te zijn. Allemaal gebaseerd op jarenlange praktijkervaring zodat jij alleen spullen meeneemt het veld in die je echt nodig hebt.

Lees meer

4 Producten

Eigenschappen van Gerber Vital

Gerber Vital: altijd scherp

Een mes dat altijd scherp blijft? Nee, dat bestaat inderdaad niet. Maar wat nu als je voor iedere nieuwe taak een nieuw mes hebt? Dat kan met de Gerber Vital-serie. Die bevat namelijk zakmessen met verwisselbare lemmeten. Flinterdunne, vlijmscherpe mesjes die na gebruik ook weer geslepen kunnen worden. De messen die geen verwisselbaar lemmet hebben zijn gemaakt van hoogwaardige roestvast staal dat je zelf gemakkelijk weer scherp slijpt.

Gerber Vital: opvallende handgreep met optimale grip

De feloranje kunststof handgreep is duurzaam en valt goed op in het bos. Daarnaast zijn sommige producten voorzien van rubberen overmoulds. Dat houdt in dat er griprijke delen aangebracht zijn waardoor je ook met natte of bebloede handen nog uitstekende grip hebt. De Gerber Vital Zip is zelfs voorzien van een gat in de handgreep dat fungeert als vingergat voor je wijsvinger. Comfortabel en handig bij de trekkende bewegingen die je doorgaans met dit mes maakt.