Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Gerber Gator: het zakmes voor alle weersomstandigheden

De Gator-serie is synoniem geworden met in het veld geteste duurzaamheid. Met een Gerber Gator zakmes klaar je elke klus, ongeacht het weer. De Gerber Gator-zakmessen hebben één ding gemeen: de fameuze Gator Grip. Een speciale handgreep met de look en feel van een alligatorhuid. Optimale grip gegarandeerd, of het nu droog is of regent.

Lees meer

3 Producten

Eigenschappen van Gerber Gator

Gerber Gator Grip

Gerber Gator-messen zijn simpel, effectief en gemaakt om te gebruiken. Het Gerber Gator-zakmes maakte zijn debuut in 1991 op de Blade Show in Georgia, USA en sleepte terecht de prijs voor het 'Meest Innovatieve Mes van het Jaar' in de wacht. Het grote succes van deze serie is te danken aan de handgreep met gepatenteerde Gator Grip. Bestaande uit een kern van glasvezelversterkt nylon en een omhulsel van rubber met de textuur van alligatorhuid. Deze combinatie zorgt voor betrouwbaarheid, comfort en optimale grip in alle weersomstandigheden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat het mes uit je handen glijdt!

Gerber Gator: zakmessen en bijlen

De Gerber Gator-serie is door de jaren heen uitgebreid. Naast zakmessen zijn er ook bijlen met de gepatenteerde Gator Grip. Bijvoorbeeld de Gerber Gator Combo Axe en Gerber Gator Combo Axe 2. Hiermee ben je in elke situatie voorzien van het juiste gereedschap, ongeacht het weer.