Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

GEFU Flotte Lotte: Zeef en pureer in een handomdraai!

Een bekend keukengereedschap van GEFU is de ‘Flotte Lotte’. Dit type voedselmolen, -pers of zeef maakt van zacht voedsel (zoals gekookte groente of fruit) een compote, jam, soep, puree of saus in een handomdraai!

Lees meer
3 Producten

GEFU Flotte Lotte: Lekker simpel

Dankzij de roestvrijstalen zeef scheid je makkelijk het voedsel van de zaden, schillen en andere ongewenste deeltjes. Een bijkomend voordeel is dat je, in tegenstelling tot een staafmixer of blender, geen stroom nodig hebt.

Gebruik

Het gebruik van de Flotte Lotte is eenvoudig:

  • Kook de groenten of het fruit tot ze zacht zijn.

  • Plaats ze in de voedselmolen

  • Draai je aan de hendel, waardoor het voedsel door de zeef wordt geperst en de gewenste puree, moes, jam of saus ontstaat.

Het handmatig bedienen van de molen stelt je in staat om de textuur van het eindproduct te beheersen en eventuele ongewenste delen te verwijderen.

Handig voor grote hoeveelheden

De Flotte Lotte is een goed hulpmiddel voor het bereiden van een verse en huisgemaakte puree, saus en soep. Het kan vooral handig zijn wanneer je een fijnere textuur wilt bereiken dan wat een staafmixer of blender kan bieden of bijvoorbeeld wanneer je grote hoeveelheden voedsel moet verwerken.

Denk bijvoorbeeld aan de oogsttijd voor appels en andere vruchten. Met de GEFU Flotte Lotte behoort het doorbrengen van weekenden aaneen in de keuken tot de verleden tijd.