Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Civivi mes: kwaliteit voor een erg goede prijs

Civivi mes: kwaliteit voor een erg goede prijs

Civivi is onderdeel van het welbekende WE Knife. Zij staan al jaren bekend om de uitstekende kwaliteit op het allerhoogste niveau. Voor hun meer prijsbewuste liefhebber is er Civivi. Civivi messen bieden ontzettend veel kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De afwerking is uitstekend, de ontwerpen gaaf, de materialen goed. Meer kun je eigenlijk niet wensen.

De ontwerpen van Civivi zijn bijna net zo excentriek als die van WE Knife. Niet zo verwonderlijk, aangezien veel Civivi-zakmessen ontworpen zijn door dezelfde ontwerpers. Natuurlijk zijn er meer merken die messen maken rond dit prijspunt. Maar er zijn er weinig die voor deze prijs de afwerking van Civivi kunnen evenaren.

Lees meer

287 Producten

Redenen om een Civivi-mes te kopen 

Ben je op zoek naar een goed EDC-mes voor een betaalbare prijs? Dan ben je bij Civivi aan het juiste adres. Civivi heeft een ruim assortiment aan messen en is vooral gericht op de EDC-fanaat. Ondanks de prijs is Civivi er nog steeds op gebrand om producten van topkwaliteit te maken. Civivi maakt gebruik van goede staalsoorten zoals D2, Nitro-V en zelfs CPM S35VN. Ook voor de handgreepmaterialen zet Civivi een stapje extra. Civivi werkt veel met micarta en G10, maar ook luxe houtsoorten zoals Bubinga. Naast de kwaliteit in de gebruikte materialen zie je ook dat Civivi veel aandacht besteedt aan de afwerking ervan, waar ze duidelijk laten zien oog te hebben voor detail.

Civivi series 

Civivi heeft een ruim assortiment, hieronder vind je de meest populaire series.

Elementum

De Elementum is een compact en fijn EDC-zakmes. Een echte allemansvriend! De ronde vormen en soepele snijbewegingen zorgen dat iedereen dit mes waardeert. De Elementum is er in verschillende uitvoeringen en in veel verschillende kleuren en handgreepmaterialen, zo is er zeker een Elementum die bij je past. Naast de versie met flipper en linerlock is er een versie met buttonlock en zelfs een vaststaande versie.

Baby Banter

De Baby Banter is een compact en handig EDC-zakmes, ontworpen door Ben Petersen. Het is de kleinere versie van de WE Knife Banter.

Brazen

De Brazen is een robuuster EDC-zakmes. Dit mes is wat groter dan de Elementum en de Baby Banter en is dan ook bedoeld voor zwaarder gebruik. Het lemmet van de Brazen is te krijgen in tanto en droppoint. De lock op de Brazen is een button- of linerlock. Je opent het mes in alle gevallen met een flipper en de linerlock versie heeft ook nog een duimsteun.

Cogent

De Cogent is een tof EDC-zakmes voor al je dagelijkse klusjes. De Cogent is uitgerust met een buttonlock wat zorgt voor een solide vergrendeling. Het lemmet is gemaakt van Sandvik 14c28n en is er met een gladde of gekartelde snede.

Praxis

De Praxis is een wat groter mes. Vind je de Praxis mooi maar iets te groot dan is er ook nog de Mini Praxis. De Praxis heeft een handgreep met meerdere uitsparingen, zo heb je in meerdere posities goede grip op het mes.

Civivi product types 

Civivi maakt hoofdzakelijk zakmessen en vaststaande messen die geschikt zijn voor EDC. We kunnen denk ik wel stellen dat de Civivi Elementum het bekendste EDC-zakmes is. Civivi werkt samen met verschillende ontwerpers, waaronder Ben Petersen. Samen brachten ze de Civivi Baby Banter uit, een kleinere versie van de WE Knife Banter. De vaststaande messen van Civivi zijn ook een uitstekende keuze als EDC-mes en zijn ook goed te gebruiken tijdens het kamperen of survivallen. Als laatste biedt Civivi ook nog tactische pennen en multitools om je EDC-uitrusting nog meer compleet te maken. De coolste multitool is waarschijnlijk de Civivi Sendy, welke je opent met een flipper en nog een pincet en tandenstoker in de handgreep verstopt heeft.

Geschiedenis Civivi

Civivi is onderdeel van de WE Knife Co. Ltd. (WE). In 2018 speelde WE in op de behoeften van de markt door het merk Civivi te introduceren. Waar de modellen van WE Knife vallen onder het hogere segment, daar vallen de producten van Civivi in het middensegment. Civivi richt zich specifiek op het bieden van hoogwaardige, functionele alledaagse draagbare producten tegen betaalbare prijzen.

WE Knife heeft een rijke geschiedenis in het leveren van innovatieve ontwerpen van hoge kwaliteit. Opgericht als een van de grootste fabrikanten van messen en gereedschappen in Yangjiang, China, heeft WE Knife een reputatie opgebouwd voor betrouwbaarheid en vakmanschap.

Door materialen van topkwaliteit en geavanceerde staalsoorten te gebruiken, bieden zowel WE- als Civivi-producten ongeëvenaarde prestaties zonder veel te kosten. De toewijding van WE Knife aan innovatie en kwaliteit blijft de kern van hun filosofie, waarbij ze zich altijd richten op het verbeteren van hun producten.

Met een voortdurende focus op perfectie en het motto "Made Better" blijft WE Knife Co. vooroplopen in de branche, klaar om klanten te blijven verrassen met hun uitstekende ontwerpen en vakmanschap.

Veelgestelde vragen over Civivi