Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw bij Knivesandtools: nieuwe modellen van WE Knife Co.

12 februari 2024 lanceerde WE Knife Co. voor de merken WE Knife, CIVIVI en SENCUT een aantal nieuwe modellen. Diezelfde dag voegden wij deze modellen toe aan ons assortiment. De modellen die werden gelanceerd zijn WE Knife Rekker en Equivik, CIVIVI Button Lock Praxis, Chevalier en Propugnator, en Sencut ArcBlast.

WE Knife

WE Knife RekkeR

De WE Knife RekkeR, Kyle Lamb design is een gaaf zakmes ontworpen door Kyle Lamb van Viking Tactics. Je herkent zijn designstijl wellicht van samenwerkingen met Hogue Knives en TOPS Knives. De RekkeR is zijn eerste samenwerking met WE Knife.

WE Knife Equivik

De WE Knife Equivik is een stijlvol zakmes, ontworpen door de experts van WE Knife. Met de Equivik laten ze wederom een vakmanschap zien, en dat blijft niet onopgemerkt! De Equivik heeft in 2023 zowel de ‘Factory Best in Show’ als de ‘Best Factory Imported’ prijs gewoon tijdens de Blade Show West, een grote messenshow in de Verenigde Staten.

CIVIVI

Civivi Button Lock Praxis

De CIVIVI Button Lock Praxis is de button lock versie van een CIVIVI Praxis. De Praxis is vrij fors en door het toevoegen van de button lock nu nog meer geschikt voor zwaarder gebruik.

Civivi Chevalier II

De CIVIVI Chevalier II is een slank en compact EDC-zakmes met een sheepsfoot-stijl lemmet. Een lemmetvorm die uitblinkt bij snijtaken zoals het openen van verpakkingen en het schillen van fruit.

Civivi Propugnator

De CIVIVI Propugnator is een survivalmes van gemiddelde grootte dat comfortabel vast te houden is. De reversed tanto lemmet heeft een gecompliceerde slijping, waardoor het mes er stoer uitziet.

SENCUT

SENCUT ArcBlast

De SENCUT ArcBlast is een fijn en compact EDC-zakmes. Perfect voor dagelijks gebruik! De ronde vormen en soepele actie zorgen dat iedereen dit mes waardeert.

Dat waren de producten uit de lancering. Nieuwsgierig naar alle WE Knife, CIVIVI of SENCUT -messen? Klik hier!