Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw bij Knivesandtools: Demko Knives

Andrew Demko is een van de beste ontwerpers in de messenwereld. Hij staat bekend om zijn innovatieve bijdragen aan de industrie. Vooral met zijn uitvinding van de Tri-Ad- en Scorpion-Lock voor Cold Steel, wat van de sterkste vergrendelingsmechanismes ooit. Deze kwaliteit zet hij door binnen Demko Knives met populaire modellen als de AD 20.5, een messenserie uitgerust met de eenhandig te gebruiken Shark-Lock. Deze vergrendeling is een doorontwikkeling van al zijn voorgaande ontwerpen en een van de gaafste vergrendelingen to-date. Ook produceert Demko Knives tactische vaststaande messen met een hoge cool-factor.

Een breed scala aan series

Demko Knives biedt een uitgebreide collectie messen, geschikt voor verschillende toepassingen. De AD20.5-serie, geproduceerd in Taiwan, biedt hoogwaardige messen gemaakt van premium materialen zoals CPM 3V en CPM 20CV, met het innovatieve Shark-Lock-vergrendelingssysteem.

Demko knives AD20.5 zakmessen
De AD20.5-serie met Shark-Lock vergrendelingsmechanisme

De FreeReign-serie is ontworpen voor intensief gebruik, met een stevig lemmet en griprijke handgreep. De Armiger-serie omvat zowel de compacte Armiger 2 als de robuuste Armiger 4. Daarnaast is er de Shark-Cub, een compacte variant van de AD20.5.

De FreeReign-serie
De Armiger 4-serie
De Shark-Cub-serie
De FreeReign-serie
De Armiger 4-serie
De Shark-Cub-serie

Over Demko Knives

Andrew Demko, de visionaire kracht achter Demko Knives, heeft zijn passie voor messen sinds 1988 omgezet in hoogwaardige producten. Zijn technische vaardigheden en aandacht voor detail hebben geleid tot enkele van de meest gewaardeerde vergrendelingsmechanismes in de branche. Met een team van experts produceert Demko Knives vandaag de dag messen met innovatieve functies die geliefd zijn bij kenners en liefhebbers over de hele wereld.

Bekijk Demko Knives nu!