Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

ESEE Junglas machete: het grote kapmes uit de jungle

De ESEE Junglas is de grote machete die is ontworpen in de Amazonejungle. Eigenlijk doet de term ‘machete’ dit mes geen eer aan. Door zijn dikke lemmet en solide bouw is de ESEE Junglas meer een uit de kluiten gewassen survivalmes. Inderdaad geschikt voor het vrijmaken van een pas door dichte begroeiing, of het snoeien van braamstruiken. Maar ook voor algemene kamptaken. Denk aan het bouwen van een onderkomen, het splijten van hout voor een kampvuur of zelfs het bereiden van eten. De ESEE Junglas is veelzijdiger dan je vooraf denkt.

ESEE Junglas kapmes: made to last!

De ESEE Junglas (je spreekt uit: Hunglas) heeft een lang en dik lemmet van 1095-koolstofstaal. Dat is een niet-roestvaste staalsoort die je enorm zwaar kunt gebruiken voor hij breekt. Wanneer je in de Jungle zit en maar één mes bij je hebt is dat natuurlijk belangrijk. Je moet dan gereedschap hebben waarop je kunt vertrouwen. De handgreep van de Junglas maakt ESEE van micarta. Lekker griprijk, zelfs met handschoenen of in natte omstandigheden.

Meer dan een machete

Zoals je nu misschien al wel door hebt is de ESEE Junglas heel wat meer dan een simpele machete. Zo wordt de ESEE Junglas ook vlijmscherp geleverd, iets wat bij een machete lang niet altijd het geval is. Ook kun je de ESEE Junglas veel beter gebruiken voor echte hakwerkzaamheden. Denk aan het doorhakken van dikkere takken. Dat is waar een machete, die je gebruikt voor lichter hakwerk, het nog wel eens wil laten afweten.