Menu
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
NL
FR
Service
Cadeaubon
0
Filteren

Italiaans design voor extreem gebruik

Extrema Ratio

Extrema Ratio messen, ruig Italiaans design op zakformaat

Extrema Ratio messen bevatten een fantastische mix van elementen die de messen uniek maken. De messen hebben een stoer en strak design, zijn oersterk en functioneren geweldig. Het Italiaanse Extrema Ratio maakt sinds 1997 messen. Het leger in Italië gebruikt de Extrema Ratio messen en dat is terug te zien in het ontwerp. De tactische messen worden nog steeds gedeeltelijk handmatig gemaakt en zijn absoluut geschikt voor professioneel gebruik. Extrema Ratio heeft zelfs messen speciaal ontwikkeld voor de missies van het Italiaanse leger. Knivesandtools.nl heeft alle Extrema Ratio messen echt op voorraad.
Meer Informatie...

Extrema Ratio MF1 tot Extrema Ratio Fulcrum Testudo

De zakmessen, tactische messen en dolken van Extrema Ratio zijn allemaal ontwikkeld voor een specifiek doel. Extrema Ratio past heel veel zakmessen of dolken aan om aan de wensen van het leger of andere gebruikers te voldoen. Je zult dus niet vaak een mes vinden dat 'zomaar' door hen wordt ontworpen. Er zijn daardoor uiteenlopende modellen van Extrema Ratio: van een Medium Folder 1 tot de voor een Afghaanse missie gemaakte Fulcrum Testudo. Extrema Ratio wordt door knivesandtools.nl zelf geïmporteerd.

Minder informatie...
 Extrema Ratio Police SM

Greep/lemmet: anticorodal/N690 Lemmetlengte: 9,0 cm Gewicht: 225 gram

 Extrema Ratio RAO II

Greep/lemmet: anticorodal/N690 Lemmetlengte: 12 cm Gewicht: 325 gram

 Extrema Ratio MF0 Black zakmes

Greep/lemmet: anticorodal/N690 Lemmetlengte: 6,8 cm Gewicht: 140 gram

 Extrema Ratio BF2CD

Greep/lemmet: anticorodal/N690 Lemmetlengte: 8,4 cm Gewicht: 145 gram

 Extrema Ratio TK Tool 2.0, zwart

Materiaal: Böhler N690 Lengte: 10,0 cm Gewicht: 56 gram

 Extrema Ratio TK Tool 2.0, blank

Materiaal: Böhler N690 Lengte: 10,0 cm Gewicht: 56 gram

 Extrema Ratio BF2V zeilersmes

Greep/lemmet: anticorodal/N690 Lemmetlengte: 6,5 cm Gewicht: 140 gram

 Extrema Ratio BFM1A1, blank

Greep/lemmet: anticorodal/N690 Lemmetlengte: 7,2 cm Gewicht: 125 gram

 Extrema Ratio RAO Testudo

The Extrema Ratio RAO is een compact tactisch vouwmes met een zeer zwaar en sterk lemmet, voorzien van een zeer veilige vergrendeling plus een extra beveiligingsmechanisme in de vorm van een handmatig aandraaibare stalen pin. Lengte lemmet: 12 cm. Bohler N690 roestvaststaal (58HRC). Schede volgens militaire M.O.L.L.E. eisen. Voorzien van gegraveerd logo van de 185° RAO.

 Extrema Ratio Fulcrum C Testudo

Dit militaire dolkmes is de compacte versie van de Fulcrum met een korter lemmet maar met behoud van dezelfde solide en robuuste eigenschappen. Lemmetlengte: 11 cm. N690 roestvaststaal (58HRC). Verstevigde kunststof schede met tek-lok.

 Extrema Ratio KS

The Extrema Ratio KS is een compacte veelzijdige machete met een voorwaartse snede ideaal voor een individuele uitrusting. Lengte lemmet: 24,5 cm. N690 roestvaststaal (54HRC). Inclusief verstevigde aan het been te bevestigen schede.

 Extrema Ratio Col Moschin Testudo

Militair dolkmes met asymmetrisch lemmet. Lengte lemmet: 16 cm. Boehler N690 roestvaststaal (58HRC). In opdracht van en officieel geadopteerd in 2002 door het negende Rgt. Incursori "Col. Moschin.

 Extrema Ratio BF3 Dark Talon

Tactisch allround vouwmes. Bohler N690 staal (58HRC). Lemmetlengste 12 cm, pocketclip in brugvorm, liner-lock.

 Extrema Ratio MF1 Black zakmes

Greep/lemmet: anticorodal/N690 Lemmetlengte: 9,2 cm Gewicht: 165 gram

 Extrema Ratio MF1BC (Medium Folder 1 Belt Cutter)

Greep/lemmet: anticorodal/N690 Lemmetlengte: 9,2 cm Gewicht: 160 gram

 Extrema Ratio BF1 Classic Tanto Black, zakmes

Greep/lemmet: anticorodal/N690 Lemmetlengte: 7,0 cm Gewicht: 90 gram

 Extrema Ratio BF2 Classic Tanto

“Full size” vouwmes ontwikkeld in samenwerking met militair en rechtshandhavend personeel. Klassieke greep uitgerust met brugvormige pocketclip. Lemmet in “tanto” uitvoering. Lemmetlengte 8,5 cm.

 Extrema Ratio BF1 Classic Droppoint Black, zakmes

Greep/lemmet: anticorodal/N690 Lemmetlengte: 7,0 cm Gewicht: 90 gram

 Extrema Ratio BF2CD Classic Drop Desert Warfare

“Full size” vouwmes ontwikkeld in samenwerking met militair en rechtshandhavend personeel. Klassieke greep uitgerust met brugvormige pocketclip. Lemmet in “drop” uitvoering. In desert kleurstelling.

 Extrema Ratio BF2CT Classic Tanto Desert Warfare

“Full size” vouwmes ontwikkeld in samenwerking met militair en rechtshandhavend personeel. Klassieke greep uitgerust met brugvormige pocketclip. Lemmet in “tanto” uitvoering. In desert kleurstelling.

 Extrema Ratio MK2.1 Desert Warfare

Robuust tactisch dolkmes vervaardigd uit Bohler N690 (58HRC) staal. Lemmet lengte 18 cm. Slijtvaste Nylon greep. Ontwerp op basis van de legendarische MARK 2, een veelvuldig gebruikt mes tijdens WOII. Inclusief HCS coyote foedraal, special ontwikkeld voor SOF eenheden.

 Extrema Ratio MK2.1 Black

Robuust tactisch dolkmes vervaardigd uit Bohler N690 (58HRC) staal. Lemmet lengte 18 cm. Slijtvaste Nylon greep. Ontwerp op basis van de legendarische MARK 2, een veelvuldig gebruikt mes tijdens WOII. Inclusief stevige zwarte foedraal welke voldoet aan de militaire MOLLE eisen.

 Extrema Ratio Ultramarine Con Asola duikmes

Greep/lemmet: FRN/N690 Lemmetlengte: 14,9 cm Gewicht: 380 gram

 Extrema Ratio Fulcrum Testudo

Veelzijdig militair dolkmes dat op grote schaal is ingezet als onderdeel van de standaard uitrusting in Afghanistan tijdens de Italiaanse missie "Nibbio". Lengte lemmet 18 cm. N690 (58HRC) roestvaststaal. Inclusief verstevigde kunststof schede.

Show more
1   2   3   4