Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Roselli messen: vlijmscherp staal uit Finland

Roselli Knives

Roselli messen worden al jaren op traditionele wijze gemaakt in Harmoinen, Finland. Typisch Scandinavisch, maar wel met een eigen Roselli-look. Kenmerkend voor Roselli zijn de messen van extreem hard UHC-staal. Een hardheid van 66-68HRC is haast ongekend! Een bijzonder en geheim proces maakt dat de messen ondanks deze extreme hardheid niet broos of fragiel zijn. Ze zijn gemaakt voor de praktijk. Of je nu gaat jagen, vissen, kamperen of picknicken: Roselli heeft een fantastisch mes voor je.

Geschiedenis van Roselli messen

Het verhaal achter Roselli begon allemaal in Finland. Heimo Roselli is geboren en getogen op het platteland, en ging dan ook veel vissen en jagen. Hij had hierdoor een hekel aan slechte messen. En dus ging hij zijn eigen messen maken, om de beste balans tussen hardheid en flexibiliteit te vinden. Hij spendeerde tientallen jaren aan het zoeken en experimenteren, en werd een meester in metaalbewerking en de metallurgie. En dat zie je terug in alle Roselli-producten! Ze staan bekend om hun geweldige duurzaamheid en zeer hard en scherp staal.

Garantie op Roselli messen

Roselli heeft vertrouwen in haar producten. Dat blijkt uit de levenslange garantie die zij bieden aan de eerste eigenaar. Onder deze garantie vallen materiaal- en productiefouten. Alleen voor het mes, niet op de schede. Schade aan de punt en snede valt niet onder garantie, tenzij overduidelijk is dat deze is veroorzaakt door een materiaalfout. Schade door misbruik en onoordeelkundig gebruik valt niet onder de garantie.