Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Morakniv messen: betaalbaar en gemaakt om te gebruiken!

Mora-logo

De oorsprong van het merk Mora of Sweden kan men vinden in het dorp Mora. Daar bouwen ze als sinds 1891 op basis van ervaring en traditioneel vakmanschap die van generatie op generatie is doorgegeven.

Mora maakt messen voor verschillende doelgroepen, van werklui tot bushcrafters. Eigenlijk is er voor iedereen wel een geschikt mes van Morakniv te vinden.

Kwaliteit uit Zweden

Door een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding kunnen de messen van Mora al geruime tijd rekenen op veel waardering. De bekende Morakniv messen hebben stuk voor stuk een no-nonsense uitstraling. Ze zijn gemaakt om stevig te gebruiken en zijn daar ook tegen bestand. De messen worden zeer scherp geleverd, maar zijn ook gemakkelijk zelf te slijpen en scherp te houden. 

Morakniv maakt vaak gebruik van carbonstaal. Dit staal is bovengemiddeld hard, waardoor een zeer scherpe snede verkregen kan worden. Carbonstaal dient wel goed te worden onderhouden omdat het niet roestvast is. Wanneer je minder aandacht wilt besteden aan onderhoud kun je dan ook beter kiezen voor een stainless-Mora mes.

De messen van Mora zijn buitengewoon comfortabel om te gebruiken. Vooral de rubberen handgrepen zijn zo ontworpen dat je er uren mee aan de slag kunt, zonder je zorgen te hoeven maken over houvast. Daarnaast zijn de rubberen handgrepen natuurlijk goed bestand tegen de elementen, ideaal voor gebruik in outdoor-omstandigheden. 

Informatie

Keuzehulp Morakniv messen: welk Morakniv mes moet ik nemen?

Je zoekt een MoraKniv-mes. Maar welke? We snappen dat het moeilijk kiezen is met het brede Morakniv-assortiment. Er zijn namelijk veel verschillende soorten en maten Morakniv-messen. Daarom helpen we je een handje!