Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Condor messen: gave messen voor goede prijzen

Condor Tool & Knife

Condor maakt messen. Prima messen. Voor hele goede prijzen. Dat is waar ze om bekend staan. In een werkplaats in El Salvador, Zuid-Amerika worden honderden verschillende messen gemaakt. Door dat gigantische aantal verschillende messen is er bij Condor heel veel ervaring. Van machetes tot kleine bushcraftmessen, en van bijlen prehistorisch geïnspireerde messen. Allemaal gemaakt voor de praktijk.

Ontwerpen van Condor messen

Voor de ontwerpen van Condor-messen laat men zich door verschillende zaken inspireren. Zo kijkt men goed naar de messen die de inheemse bevolkingen van tropische oorden gebruiken. Maar ook traditionele Puukko’s vind je hier terug. Daarnaast werkt Condor samen met bushcraftexperts als Joe Flowers. Met hun jarenlange ervaring in de bossen en jungles zijn zij een schat aan kennis. Een goudmijn voor een messenmaker als Condor.

Prijs-kwaliteit van Condor Tool & Knife

Condor blinkt uit in het maken van messen voor hele goede prijzen. Ben je op zoek naar een perfect afgewerkt vitrinestuk? Dan kun je beter verder kijken. Condor maakt namelijk messen die gemaakt zijn om te gebruiken. Krasjes, oneffenheden in de afwerking: dat hoort er simpelweg bij. Daar krijg je wel een hele goede prijs voor terug. Vergelijkbare messen van andere fabrikanten zullen in veel gevallen significant duurder zijn.