Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Brisa messen: bushcraft- en jachtmessen volgens Finse traditie

Brisa Knives Logo

Brisa messen zijn al jarenlang geliefd onder bushcrafters en jagers. Vanuit de klassieke Finse messentraditie maakt Brisa messen voor de praktijk. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, doordachte materiaalkeuze en ergonomie zijn de kernwaarden van dit merk.

EnZo is Brisa

Wellicht ken je uit het verleden de merknaam ‘EnZo’. Die naam is nu overgegaan naar de naam ‘Brisa’. Eigenlijk is er niets veranderd, alleen de merknaam. Brisa was altijd al de naam van het moederbedrijf achter de EnZo-messen, nu hebben ze het met de merknaam Brisa nog iets dichterbij gehaald.

Brisa messen: gemaakt voor de praktijk

Ieder Brisa-mes wordt gemaakt met materialen van hoge kwaliteit en met de beste productiemethodes. Voor het gebruiksgemak is er gelet op een goede balans tussen sterkte en gewicht. De meeste messen zijn uitgerust met de bekende scandi-grind en een beproefde lemmet-geometrie. Zodoende heb je altijd een goede controle over het mes in gebruik en is onderhoud gemakkelijk.

Brisa Trapper 95

Het bekendste model is de Brisa Trapper 95. Dit model heeft een ideaal formaat voor een bushcraft-mes en biedt een juiste balans over controle en veelzijdigheid. De Trapper is in meerdere varianten leverbaar. Met hoogwaardige staalsoorten zoals D2, O1, Sandvik 12C27 en N690Co.