Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Morakniv Basic messen: voordelig en kwalitatief

Mora Basic messen zijn simpel en goed. Niks meer, niks minder. Het zijn mensen voor vaklui als timmermannen en elektriciens, maar ook eenvoudige vaste messen voor de thuisklusser. Door de aantrekkelijke prijzen kunnen deze messen ook in de bushcraftscene rekenen op een trouwe schare fans. Of je nu gaat houtsnijden, bushcraften, elektra of tapijt leggen: er is altijd een Morakniv Basic-mes voor jou.

Lees meer

16 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten

Kenmerken van de Morakniv Basic

De Morakniv Basic is een voordelig allround mes. Geen tierelantijntjes of overbodige extra’s: een goed vaststaand mes.

Morakniv Basic: het lemmet

Een groot deel van het assortiment van Moraknive heeft lemmeten van van carbonstaal. Bij een dergelijk lemmet is het belangrijk om het lemmet goed te onderhouden. Carbonstaal is namelijk niet roestvast en dient daarom schoon en droog opgeborgen te worden.

Morakniv Basic: de handgreep

De handgrepen van deze serie zijn al vele jaren hetzelfde. De handgreep is gemaakt van massief plastic met een licht patroon voor voldoende grip. De handgreep heeft uitstulpingen aan de voor- en achterkant zodat het mes niet uit je handen glijdt.

Morakniv Basic: voor vakmensen en liefhebbers

Veel van de messen in de Morakniv Basic-lijn worden geleverd met een handige, modulaire schede. Hiermee kun je meerdere schedes aan elkaar hangen. Handig wanneer je graag zowel een elektriciensmes als een beitelmes bij je draagt. Handig is dat je schedes met deze aansluiting ook aan de knoop van je overal kunt hangen. Slim en doordacht!

Het kunststof foedraal is lekker stevig en klemt het mes goed vast. Een duidelijk hoorbare klik laat weten dat het mes op zijn plek zit. Een opening aan de onderkant van de holster zorgt voor de afvoer van water als dat nodig is.