Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Messen slijpen & onderhoud

Skerper Professional-slijpstenen: voor een professioneel resultaat

Skerper Professional-slijpstenen bieden je een scheermesscherp resultaat, voor een voordelige prijs. De stenen slijpen stuk voor stuk snel en zijn vrij hard. Hierdoor slijten ze minder en "hap" je minder snel in de steen. Het slijpen wordt zo erg vlot en aangenaam. 

Het grote formaat maakt het slijpen van grotere messen goed mogelijk. De dikte van de stenen garandeert een langere levensduur. Met een set Skerper Professional-waterslijpstenen kun je jaren vooruit.

Voordelen van Skerper Professional-slijpstenen

Doordat knivesandtools de Skerper-slijpproducten zelf laat produceren kunnen deze extra voordelig aangeboden worden. De Skerper Professional-slijpstenen worden door een gerenommeerde fabrikant in Japan geproduceerd. Je krijgt dus optimale kwaliteit, voor een zeer scherpe prijs.

Skerper Professional-slijppakket

Het Skerper Professional-slijppakket biedt je nog meer voordeel! Je krijgt een complete set inclusief Dressing Stone en universele steenhouder, voor een scherpere prijs. Met het Skerper Professional-slijppakket ben je in één keer klaar.

Combideal voordeel

Heb je niet het hele slijppakket nodig, maar wil je wel meerdere stenen bestellen? Dan kun je alsnog profiteren van Combideal-korting. Onderaan de productpagina zie je verschillende producten in de Combideals staan. Bestel je deze samen met één of meerdere slijpstenen? Dan krijg je automatisch korting.

Dressing Stone

Wij adviseren een Naniwa Dressing Stone mee te bestellen bij een Skerper Professional slijpsteen. Met de Dressing Stone kun je na het slijpen het metaalresidu van de steen gummen. Ook vlak je zo de steen meteen, zodat je groot onderhoud qua vlakken uit stelt.