Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen & batterijen

Powertraveller: kracht zonder grenzen

Powertraveller-logo

Powertraveller ontwerpt, ontwikkelt en produceert een bekroond assortiment draagbare stroom- en zonneladers voor elektronische apparaten. De producten geven je de vrijheid om een actieve levensstijl in de buitenlucht na te streven en toch altijd bereikbaar te zijn. De visie van Powertraveller is om de mogelijkheden van draagbare energie te stimuleren, overal ter wereld.

De producten van Powertraveller kunnen (bijna) alles laden. Van mobiele telefoons tot GPS-systemen, laptops, smartwatches, digitale camera’s, GoPro camera’s en tablets. Ontworpen in het Verenigd Koninkrijk en getest in de meest onherbergzame gebieden ter wereld. Goed is niet goed genoeg, de producten moeten perfect zijn. Kwaliteit is dan ook een van de belangrijkste speerpunten.

Powertraveller-producten zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn meestal (spat)waterdicht en kunnen gebruikt worden in extreme temperaturen. Gemaakt van componenten en materialen die kunnen worden hergebruikt of gerecycled. Door een groot aantal oplaadcycli is het niet nodig om wegwerpbatterijen te gebruiken.