Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

NL

De beste hoofdlampen voor jouw toepassing

Hoofdlampen zorgen ervoor om in het donker goed te zien, maar ook dat je goed gezien wordt. Of je nu de bergen of grotten in trekt, of graag ’s avonds een rondje gaat hardlopen: een hoofdlamp maakt het allemaal een stuk makkelijker en veiliger. Maar hoe kies je de beste hoofdlamp voor jouw gebruik? Bij het maken van deze keuze speelt de lichtbundel, hoeveelheid lumen, extra lichtfuncties en gewicht een grote rol. Daarom hebben we voor verschillende situaties een aantal goede hoofdlampen op een rij gezet. Ben je op zoek naar een zaklamp? Ontdek dan onze keuzehulp zaklampen.

Hoofdlampen voor thuis

In en om het huis zijn er heel veel verschillende toepassingen voor hoofdlampen. Zeker in de wintermaanden wanneer het steeds eerder donker wordt, maar ook wanneer er eens een stop doorslaat is een goede hoofdlamp onmisbaar. Je hebt hierbij geen verre lichtbundel nodig, maar meer één met veel breedte. Zo verlicht je zonder problemen de omgeving om je heen. Een hoofdlamp met een brede lichtbundel is dan ook ideaal. Zo zie je niet alleen zelf goed, maar je wordt ook gezien. Perfect bij het uitlaten van de hond, (bos)wandelingen, klussen of voor fotografie.

Bekijk selectie

Hoofdlampen voor hardlopen

Dat het donker is, mag geen excuus meer zijn om niet te gaan hardlopen of trailrunnen. Vooral als je regelmatig ’s ochtends vroeg en/of 's avonds laat in de duisternis onderweg bent. Met een goede hoofdlamp zorg je ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent. Bij het sporten wil je juist zien en gezien worden. Hiervoor zijn er hoofdlampen met een gecombineerde lichtbundel, zo verlicht je oppervlaktes voor zowel ver weg als in de breedte. Speciaal voor wanneer je elke steen op je pad wilt zien. Een hoofdlamp is dan ook dé oplossing voor als je gaat hardlopen.

Bekijk selectie

Hoofdlampen voor de industrie

Als professional in de industrie moet je op jouw hoofdlamp kunnen vertrouwen. Ze moeten dus zeer robuust, goed hanteerbaar en niet te zwaar in gewicht zijn. Deze industrieel geschikte lampen zijn speciaal voor elektriciens, monteurs, installateurs en voor op de bouwplaats. Een hoofdlamp met een brede lichtbundel is perfect voor deze situaties. Zo verlicht je de benodigde omgeving en loop je niet het risico om jezelf te verblinden. 

Bekijk selectie

Hoofdlampen voor hulpdiensten

Bij diverse hulpdiensten zoals de brandweer, reddingsteams en ander veiligheidspersoneel is een betrouwbare verlichting extreem belangrijk. Je moet hierbij in veel diverse situaties handelen. Op deze momenten mag een hoofdlamp je niet in de steek laten, moet deze robuust en altijd klaar voor gebruik zijn. Verlicht de omgeving om je heen, in de verte of combineer beide lichtbundels. Zo heb je altijd de geschikte lichtbundel en houd je jouw handen vrij.

Bekijk selectie

Hoofdlampen voor op reis

Terwijl je op reis bent, is het erg handig om je handen vrij te houden. Vooral als je ’s ochtends vroeg en/of 's avonds op pad gaat. Van simpele taken voor op de camping tot aan extreme gevallen zoals klimmen in de bergen. Een goede hoofdlamp is tijdens jouw avontuur echt onmisbaar. Hiervoor zijn er lampen met een brede lichtbundel, zo verlicht je brede oppervlaktes en loop je niet het risico om jezelf te verblinden. Perfect voor tijdens het kamperen, hiken (in de bergen), survivallen, klimmen, mountainbiken en het verkennen van grotten.

Bekijk selectie

Hoofdlampen voor nachtvissen

Bij nachtvissen is een hoofdlamp een onmisbaar item en als je gaat vissen hoort deze ook zeker in je standaarduitrusting. Op deze momenten mag een hoofdlamp je niet in de steek laten, moet deze waterdicht en altijd klaar voor gebruik zijn. In combinatie met rood licht, behoud je ook direct jouw nachtzicht. Een lamp die je de keuze per situatie geeft is dan heel handig. Verlicht dichtbij, in de verte of combineer beide lichtbundels. Zo heb je altijd de geschikte lichtbundel. Hierdoor zijn al deze hoofdlampen perfect voor bij het nachtvissen, maar ook bij het gebruik tijdens de jacht.

Bekijk selectie

contact
(078) 481 771Bereikbaar op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur

Verzendkosten in België

Bestellingen boven de € 50,- GRATIS verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
ups
gls
Afhalen
ups
Betalen
payment-bancontactmrcash
payment-kbcpaymentbutton
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
BEBelgië (Nederlands)