Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen & batterijen

Tactische zaklampen bieden pro’s de beste hulp in alle situaties

De tactische zaklampen zijn bedoeld voor zwaar, dagelijks en intensief gebruik. Dit betekent dat ze allemaal een bouwkwaliteit hebben die bestand is tegen een stootje. De lichtopbrengst is groot genoeg om onder (bijna) alle omstandigheden goed uit de voeten te kunnen. Over het algemeen is het eenvoudig om te wisselen tussen de verschillende lichtstanden. 

Tactische zaklamp stand 1: Momentary on

Veel tactische zaklampen zijn voorzien van een signaalstand of ‘momentary on’-stand. Dat betekent dat door het half indrukken van de schakelaar de lamp aangaat. Zodra de schakelaar wordt losgelaten gaat de lamp weer uit. Handig voor snel even ergens bijschijnen.

Tactische zaklamp stand 2: Stroboscoop

De meeste tactische (LED)-zaklampen hebben ook de beschikking over een stroboscoopstand. Deze stand is bijvoorbeeld heel handig voor politiemensen om bij het aanhouden van verdachten deze te kunnen desoriënteren door met ingeschakelde stroboscoop in de ogen te schijnen. Dit werkt bijzonder efficiënt. Een buitenbeentje in deze categorie is onze eigen Eden Quality TDL20. Dit is de enige zaklamp in ons assortiment die onafhankelijk van de stand waarmee de lamp is uitgeschakeld, altijd aangaat in de stroboscoopstand. Nooit meer stress omdat je op het moment suprême de stroboscoopstand niet kan vinden, dit is de nummer 1 eis van politie en beveiligers.

Accessoires voor tactische lampen

Naast tactische zaklampen hebben we ook diverse accessoires die hiervoor gemaakt zijn. Speciale holsters voor tactische zaklampen bijvoorbeeld. Volledig erop afgestemd dat je met één hand de zaklamp snel tevoorschijn haalt. Of schakelaars waarmee je een tactische zaklamp op afstand bedient. Daarnaast zijn er gear retractors die je gebruikt om een zaklamp altijd direct voorhanden te hebben, zodat je hem niet uit een tas, zak of holster hoeft te halen.