Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

De beste ledzaklampen voor iedere toepassing

Het is belangrijk om in het donker goed te zien, maar ook dat je goed gezien wordt. We begrijpen dat het lastig is om te bepalen welke zaklamp voor jouw situatie geschikt is. Bij het maken van deze keuze speelt de lichtbundel, hoeveelheid lumen, extra lichtfuncties en gewicht een grote rol. Daarom hebben we voor verschillende situaties een aantal goede zaklampen op een rij gezet. Ben je op zoek naar een hoofdlamp? Kijk dan bij onze keuzehulp hoofdlampen.

Zaklampen voor thuis

Een goede zaklamp hoort in elk huishouden. Zeker in de wintermaanden wanneer het steeds eerder donker wordt, maar ook wanneer er eens een stop doorslaat. Hierbij is een zaklamp met een brede lichtbundel ideaal. Je hebt hierbij geen verre lichtbundel nodig, maar meer één met veel breedte. Zo verlicht je zonder problemen de omgeving om je heen. Ook zorgt een zaklamp er niet alleen voor dat je zelf goed ziet, maar ook dat je zichtbaar bent. Perfect bij bijvoorbeeld het uitlaten van de hond, (bos)wandelingen, kamperen of voor fotografie. 

Bekijk selectie

Zaklampen voor openbare veiligheid

Voor tactische werkzaamheden bij de politie, militairen, reddingsbrigades en beveiliging staat veiligheid op één. Hierbij is een betrouwbare zaklamp extreem belangrijk. Deze zaklampen beschikken over tactische functies, uitzonderlijk goede lichtprestaties en zeer degelijke bouwkwaliteit. Of je nou als politieagent een zaklamp voor aan je koppel zoekt of een oplaadbare zaklamp als beveiliger; speciaal hiervoor zijn er lampen met een gefocusseerde lichtbundel. Hiermee verlicht je zeer doelgericht, zodat je tot in de verste verte duidelijk ziet wat de situatie is.

Bekijk selectie

Zaklampen voor de buitensporter

Een goede zaklamp is bij het sporten erg belangrijk, zo zorg je ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent. Vooral als je regelmatig ’s ochtends vroeg en/ of 's avonds laat in de duisternis onderweg bent. Bij het sporten wil je juist zien en gezien worden. Hiervoor zijn er lampen met een gecombineerde lichtbundel, zo verlicht je oppervlaktes voor zowel ver weg als in de breedte. Speciaal voor wanneer je elke steen op je pad wilt zien. Perfect voor bij het hardlopen, fietsen, trailrunning en hiken in de bergen. 

Bekijk selectie

Zaklampen voor de jacht

Een jachtzaklamp is een onmisbaar item en hoort daarom zeker in een standaarduitrusting als je op jacht gaat. Niet alleen om je pad te verlichten, maar ook om je prooi goed te bekijken. Een jachtzaklamp hoort bijvoorbeeld uitgerust te zijn met een rode led of maak gebruik van rode, groene of blauwe filters. Zodat je alles goed in beeld krijgt, hebben deze zaklampen een gefocusseerde lichtbundel. Verlicht doelgericht, zodat je in de verte duidelijk ziet wat de situatie is en je prooi niet ontsnapt. 

Bekijk selectie

Zaklampen voor hulpdiensten

Bij diverse hulpdiensten zoals de brandweer, ambulancediensten en ander veiligheidspersoneel is betrouwbaarheid extreem belangrijk. Je moet hierbij in veel diverse situaties handelen. Op deze momenten mag een zaklamp je niet in de steek laten, moet deze robuust en altijd klaar voor gebruik zijn. Een lamp die je de keuze per situatie geeft is dan heel handig. Verlicht de omgeving om je heen, in de verte of combineer beide lichtbundels. Zo heb je altijd de geschikte lichtbundel voor jouw situatie.

Bekijk selectie

Zaklampen voor de industrie

Als professional in de industrie heb je een betrouwbare, robuuste zaklamp nodig. Daarbij moet die goed hanteerbaar en niet te zwaar in gewicht zijn. Deze zaklampen voor de industrie zijn geschikt voor elektriciens, monteurs, installateurs en voor op de bouwplaats. Een zaklamp met een brede lichtbundel is perfect voor deze situaties. Je hebt hierbij geen verre lichtbundel nodig, maar juist één met veel breedte. Zo verlicht je de benodigde omgeving en loop je niet het risico om jezelf te verblinden. 

Bekijk selectie