Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Naniwa Advance: slijpstenen voor de geavanceerde slijper

De Naniwa Advance slijpstenen zijn dunne Japanse slijpstenen waarmee je geweldige slijpresultaten bereikt. De Advance Stones hebben een heel gunstige prijs-kwaliteitverhouding en zijn verkrijgbaar van 220 grit tot en met de uiterst fijne 12000 grit. De slijpstenen hebben een zeer goede polijstende werking en slijten zeer langzaam.

Lees meer

12 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van Naniwa Advance

Naniwa Advance: verschillende korrelgroottes

De keus in korrelgrootte is groot. Van extra grof (220 grit) tot ultrafijn (12.000 grit). Naniwa biedt de korrelgroottes die het beste bij jou passen. Stel zelf een set samen met de korrelgroottes die jij wilt. Of ga voor een al samengestelde set met de meest populaire korrelgroottes!

Naniwa Advance: gebonden met kunsthars

De Naniwa Advance Stones zijn kunstharsgebonden. De productie van dit bindmiddel verzorgt Naniwa zelf. Optimaal afgestemd op de korrelgrootte van de slijpsteen. Mede hierdoor zijn de Advance zo enorm goed. Ze zijn hard, slijten heel langzaam en hebben een hoge concentratie slijpdeeltjes. Bovendien zijn ze splash & go: even nat maken en je kunt direct beginnen.

Naniwa Advance Stones vs Super Stones 

Naniwa heeft in 2024 de hele line-up in een nieuw jasje gestoken! De Naniwa Advance Stones zijn de opvolger van de Naniwa Super Stones. De stenen zijn in de basis hetzelfde gebleven, alleen de naamgevingen en verpakkingen zijn aangepast.