Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Naniwa slijpaccessoires: haal het maximale uit je Naniwa-ervaring

Naniwa slijpaccessoires maken je slijpervaring met Naniwa slijpstenen nog beter. Ze helpen je voor, tijdens en na het slijpen om het maximale uit zowel je Naniwa-stenen als je messen te halen. Naniwa slijpaccessoires zijn gericht op slijpfanaten die waarde hechten aan traditionele Japanse slijpproducten. Naniwa's slijpaccessoires zijn ontworpen voor diegenen die streven naar het allerbeste in de slijpwereld.

Lees meer
11 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen Naniwa slijpaccessories

Naniwa strop

De Naniwa Leren Strop is gemaakt van kalfsleer. Het is de laatste stap in het slijpproces. Je gebruikt hem na het slijpen op je fijnste Naniwa-slijpstenen. Met de Naniwa strop haal je de maximale scherpte uit je messen.

Naniwa egaliseerstenen

De Naniwa egaliseerstenen gebruik je voor het vlakmaken van het oppervlak van een slijpsteen. Een slijpsteen wordt door gebruik hol, dat is normaal. Door een egaliseersteen over het oppervlak te bewegen maak je hem weer vlak. Een egaal oppervlak is erg belangrijk voor het behouden van een vaste slijphoek tijdens het slijpen.

Naniwa slijpsteenhouders

De Naniwa Sink Bridge en slijpsteenhouder zorgen voor een handige en stevige ondergrond voor je Naniwa slijpstenen. Het houdt