Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

messen slijpen & onderhoud

TSPROF Kadet: klein, accuraat en ambitieus

Het TSPROF Kadet Expert-slijpsysteem is compact, licht van gewicht en heeft een unieke, opvouwbare basis waardoor je het slijpsysteem gemakkelijk opbergt of meeneemt. Dit slijpsysteem blinkt uit in het gemak waarmee je constant, accuraat en vlijmscherp slijpresultaat behaalt. De perfecte middenweg voor iedereen die de K03 te groot en te duur vindt en de Blitz te klein. 

De Kadet is een fusie van de TSPROF K03 en de Blitz. Een fusie waarbij de voordelen van beiden systemen zijn gecombineerd. De veelzijdigheid en de upgradebaarheid van de K03 en de mobiliteit en de prijsklasse van de Blitz. De Kadet maakt gebruik van de klemmen van het K03-slijpsysteem. De nieuwe klemmen die bij het systeem zitten zijn wat korter, maar je kan ze tussen beiden systemen probleemloos verwisselen. De slijpsteenhouder en geleidestaaf zijn dan weer identiek aan die van de Blitz. Lang genoeg voor het slijpen van outdoormessen en keukenmessen tot 30 cm lang en kort genoeg om gemakkelijk op te bergen.

Het gehele systeem is in 3 onderdelen te demonteren. Hierdoor neemt het systeem weinig ruimte in op je bureau en neem je het systeem gemakkelijk mee in een rugzak als je de messen van je vrienden of familie gaat slijpen.

Expert of Expert+?

De serie bestaat uit twee verschillende opties. De Kadet Expert en de Kadet Expert+. De ‘gewone’ Kadet Expert bestaat uit het slijpsysteem (de basis en de slijpsteenhouder/geleidestaaf) en twee klemmen. De Expert+ heeft daarbij ook nog 5 diamantslijpstenen van extra grof naar extra fijn en een TSPROF 4 mm inbussleutel voor het vastdraaien van de klemmen.