Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Spring-pannen: elke kok houdt van Spring

Spring Logo

Het Zwitserse merk Spring maakt al meer dan 30 jaar de mooiste pannen van hoogwaardige kwaliteit. Het assortiment bestaat o.a. uit kookpannen, koekenpannen en wokpannen. 

Goede pannen bieden je een uitzonderlijk gebruiksgemak en optimale warmteverdeling door de juiste bodem. De nieuwste Spring-pannen zijn gekenmerkt door de unieke 5-laags constructie. Er wordt geen pan verkocht die niet eerst intensief is getest. Spring blijft zich verbeteren en het bedrijf is al 30 jaar toonaangevend op het gebied van pannen.

Spring bij Knivesandtools

Bij Knivesandtools hebben wij een selectie gemaakt van verschillende kookpannenseries en koekenpannen. De Brigade Premium-serie, Cristal-serie en Finesse-serie bevatten voornamelijk kookpannen, steelpannen en aantrekkelijke kookpannensets. Met een koekenpan uit de Spring Vulcano-serie maak je je pannenset compleet om lekker te kokkerellen in de keuken!

Unieke 5-laags constructie

Bij de keuze van de juiste pannen is er een aantal dingen om rekening mee te houden. Een daarvan is de keuze voor de juiste warmtebron. De meeste Spring-series kunnen gebruikt worden op elke warmtebron, inclusief de oven. De Finesse-serie is hierop een uitzondering. Bij deze serie kunnen de pannen wel in de oven, maar het wordt afgeraden de deksel in de oven te gebruiken. De pannen zijn vervaardigd uit een 5-laags materiaal wat zorgt voor een optimale warmtegeleiding. De binnenste en de buitenste laag zijn van inductiegeschikt roestvrijstaal. Tussen beide lagen zit een 3-laags aluminium kern. Door deze opbouw wordt de warmte gelijkmatig van de bodem tot de rand van de pan en zodoende vanaf alle kanten naar de inhoud verspreid. Hierdoor worden je spijzen gelijkmatiger op temperatuur gebracht. Dit maakt de pannen efficiënter en energiezuiniger.