Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Leatherman pocket-size-tools: veelzijdige tools in handzaam broekzakformaat

De naam van de serie zegt het al: een Leatherman multitool om gewoon in je broekzak te dragen. Compact, maar toch genoeg ruim voldoende functies om problemen in en om het huis of onderweg op te kunnen lossen. Door slimme ontwerpen zijn de modellen uit de pocket-size-serie licht in gewicht en slank qua formaat. 

Leatherman Skeletool multitool

De populairste Pocket Size multitool is de Leatherman Skeletool. Een lichtgewicht tool waarmee je bijna alles kunt doen wat je dagelijks tegenkomt. Door de pocketclip kun je hem in je broekzak dragen, maar ook met de karabijnhaak kun je hem aan bijvoorbeeld je tas hangen. Naast de normale Skeletool is er ook de Leatherman Skeletool CX. Dezelfde tool met een paar upgrades qua materiaal.

Compact en capabel gereedschap

Deze tools zijn volgens de hoogste standaarden ontworpen en geconstrueerd, zoals we van Leatherman gewend zijn. Toch zijn de tools uit deze serie ontworpen voor de (incidentele) huis- tuin- en keukengebruiker, niet voor professionals. De tangen zijn wat lichter uitgevoerd dan de tangen uit bijvoorbeeld de full-size-serie. Afhankelijk van het model zou je als professional een aantal functies missen die vaak wel in de full-size- of heavy-duty-serie zitten.