Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Leatherman Signal multitools: robuuste multitools voor survival

De Leatherman Signal-serie is ontworpen voor outdoor- en survivalsituaties waarin traditionele multitools tekortschieten. Leatherman heeft de Signal daarom voorzien van gereedschappen als een firesteel, noodfluitje en een diamantslijpsteentje. Tools die van pas komen tijdens noodsituaties wanneer je onverwachts in de natuur moet overleven. Of natuurlijk tijdens een bushcraft-trip of meerdaagse hike.

Lees meer

9 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van de Leatherman Signal

Leatherman heeft bij de Signal-serie aan alles gedacht. Multitools uit deze serie hebben opvallende kleuren waardoor je ze niet snel uit het oog verliest of kwijtraakt in het struikgewas. Aan het uiteinde van de greep zit een karabijnhaak waarmee je de multitool aan je survivaluitrusting klikt. Zo heb je hem snel voorhanden en verminder je het risico dat je hem verliest aanzienlijk.

Standaard is de Leatherman Signal voorzien van een pocketclip. Zo steek je hem tussendoor in je kamp gemakkelijk in je broekzak, wanneer je rugzak even ver weg ligt. Soms kom je in een situatie waarbij je het liefst even een hamer bij de hand zou hebben, maar een grote steen uit het bos net te grof is. Zelfs dan komt de Signal van pas: aan het uiteinde van de handgreep is een hamerdeel aanwezig waarmee je prima bijvoorbeeld een borgpin vast, of juist los, tikt.

Gewicht van de Leatherman Signal

Ultralight hikers denken misschien niet meteen aan het meebrengen van een multitool die 215 gram weegt. Snappen we helemaal. Maar bedenk je dat deze ene tool een hand vol andere gereedschappen vervangt. Zo heb je geen aansteker nodig, omdat de Signal al een firesteel aan boord heeft. Een noodfluitje is standaard aanwezig. En een los zakmes heb je al helemaal niet nodig. Wel heb je met de Signal een tang bij je, die handig is om je pannetje van je gasbrander of kampvuur te tillen. En zo kunnen we qua mogelijkheden nog wel even doorgaan.

Leatherman-garantie: 25 jaar

Een multitool moet gewoon werken. Daar maakt Leatherman zich hard voor. Naast het maken van een stevige tool geeft Leatherman 25 jaar garantie op product- en materiaalfouten.