Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Leatherman Raptor multitools: multifunctionele reddingsscharen voor first responders

De Leatherman Raptor-serie bestaat uit verschillende, multifunctionele scharen voor first-responders. Denk daarbij aan ambulancepersoneel of brandweerlieden. Deze Leatherman scharen zijn uitgerust met tools die van pas komen wanneer je iemand uit een noodsituatie moet redden. Zoals een schaar om kleding te verwijderen. En een glasbreker om een autoraam in te slaan of een gordelsnijder om iemand uit een auto te redden.

Lees meer

8 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Eigenschappen van Leatherman Raptor multitools

In een noodgeval is snelheid van het grootste belang. Daarom is het holster van de Leatherman Raptor misschien nog wel belangrijker dan de tool zelf. Over het holster is enorm goed nagedacht. De Raptor past er gesloten in. Dat is logisch. Maar ben je bezig met een slachtoffer en moet je de schaar even kwijt? Dan past hij ook in geopende positie in het holster. Daaraan merk je goed dat Leatherman goed meedenkt met de eindgebruiker. Bovendien is het holster aan zowel een riem of koppelriem te dragen, alsook op een MOLLE-web van bijvoorbeeld een scherfvest of tas.

Leatherman Raptor Rescue-Tool vs Leatherman Raptor Response

De Leatherman Raptor Rescue-Tool en Raptor Response lijken op het eerste gezicht veel op elkaar. Toch zijn er een aantal verschillen. De Response-versie van de Raptor is iets compacter dan de standaard Raptor. Daardoor draag je hem gemakkelijker in je broekzak of borstzak. Ook zijn ze qua tools iets anders. Zo ontbreken bij de Response-versie de glasbreker en de gordelsnijder. Daar krijg je het compacte formaat en lichtere gewicht weer voor terug.

Leatherman-garantie: 25 jaar

Een multitool moet gewoon werken. Daar maakt Leatherman zich hard voor. Naast het maken van een stevige tool geeft Leatherman 25 jaar garantie op product- en materiaalfouten.