Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Leatherman Wave Plus multitools: de populairste Leatherman multitool

De Leatherman Wave Plus-serie is Leatherman’s bestverkopende serie ooit. Deze multitools bevatten rond de 18 gereedschappen, in een compact en hanteerbaar formaat. Van eenhandig te openen lemmeten tot de stevige tang met verwisselbare draadknippers. Zoek je dé alleskunner onder de multitools? Dan zit je met de Leatherman Wave+ goed.

Lees meer

2 Producten

Eigenschappen van de Leatherman Wave Plus

De Leatherman Wave Plus voelt zich in eigenlijk alle situaties prima thuis. In de caravan, op de boot, in je auto, in de koffer van je motor: hij komt altijd en overal van pas. Inmiddels zijn er al een aantal versies van de Leatherman Wave geweest, waarvan de Wave Plus de meest recente is.

Leatherman Wave Plus vs Leatherman Wave

De Leatherman Wave Plus is de vernieuwde versie van de Leatherman Wave. Een superhandige multitool die op enkele cruciale vlakken verbeterd is ten opzichte van de immens populaire Leatherman Wave. De highlights zijn de sterk verbeterde riemfoedraal en de verwisselbare draadknippers in de tang.

Accessoires voor de Leatherman Wave+

Mis je naast de standaard functionaliteiten van de Leatherman Wave Plus toch extra functies? Of zijn er vervangbare onderdelen versleten? Dan zijn er tal van accessoires verkrijgbaar waarmee je je Leatherman vernieuwt of uitbreidt. Denk aan de vervangbare draadknippers, een nieuwe foedraal, bit driver extender of nieuwe bitjes. Bij Knivesandtools vind je een ruime selectie Leatherman Wave accessoires

Leatherman-garantie: 25 jaar

Een multitool moet gewoon werken. Daar maakt Leatherman zich hard voor. Naast het maken van een stevige tool geeft Leatherman 25 jaar garantie op product- en materiaalfouten.

Haal meer uit je Leatherman Wave multitool

De Leatherman Wave en Wave Plus zijn de meest populaire multitools op de markt. Maar hoe haal je net wat extra’s uit je multitool? Heb je de verborgen tools al gevonden? Wij leggen het uit!