Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Leatherman Skeletool multitools: compacte, lichtgewichte multitools voor EDC

De Leatherman Skeletool-serie bestaat uit compacte, lichtgewichte Leatherman multitools en zakmessen voor dagelijks gebruik. Kenmerkend zijn de uitsparingen die het gewicht flink reduceren. En waaraan deze serie zijn naam dankt. De multitools zijn uitgerust met alleen de belangrijkste gereedschappen die je het meeste gebruikt. Zoals een groot lemmet en een tang. Dit houdt het formaat van een multitool uit de Skeletool-serie zeer bescheiden.

Lees meer

10 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Leatherman Skeletool multitools voor EDC

De multitools uit de Leatherman Skeletool-serie zijn door het compacte formaat uitermate geschikt voor EDC: everyday carry. Waar een grote, zware multitool een belemmering kan zijn, merk je bij een multitool uit de Skeletool-serie nauwelijks dat je hem bij je hebt. Draag de multitool in je broekzak, of gebruik de karabijnhaak en bevestig hem aan je rugzak. Leuk aan de Skeletool-lijn is dat deze multitools er in verschillende kleuren zijn. Zo kies je er een die bij jouw stijl past.

Leatherman Skeletool zakmessen

Naast zeer populaire multitools maakt Leatherman in dezelfde geperforeerde stijl ook zakmessen. Zakmessen met alleen een lemmet: verder geen andere tools. Toch zijn ze direct herkenbaar als Leatherman Skeletool-modellen. Lichtgewicht en praktisch vormgegeven.

Leatherman-garantie: 25 jaar

Een multitool moet gewoon werken. Daar maakt Leatherman zich hard voor. Naast het maken van een stevige tool geeft Leatherman 25 jaar garantie op product- en materiaalfouten.