Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Line-up: de visliefhebber

Niets doet het hart van een visliefhebbers meer pijn dan een prachtige, verse vis verpesten met een ongeschikt mes. Daarom in deze line-up de perfecte messen om verse vis met liefde te bereiden. Van het fileren tot het decoreren.

Wüsthof Classic Ikon-zalmmes

Dit Wüsthof Classic Ikon-zalmmes gebruik je om dunne, gelijkmatige plakjes zalm te snijden. Dat gaat eenvoudig door het flexibele en dunne lemmet. De kuiltjes voorkomen dat de zalm aan het lemmet blijft kleven. Dit maakt het nog eenvoudiger om erg dunne, puntgave plakjes te snijden. En door het ontbreken van de krop - de verdikking aan de kant van de greep - kun je de gehele lemmetlengte gebruiken. Dit voorkomt dat je een zaagbeweging moet maken. Samen met de afgeronde punt is het bijna onmogelijk om de zalm tijdens het snijden te beschadigen. 

Ontdek alle zalmmessen

Kai Wasabi Black-deba

Het lemmet van dit Kai Wasabi Deba-mes heeft een bijzondere vorm. Het loopt aan de bovenzijde iets omhoog, om vervolgens met een flinke hoek naar de punt te lopen. Ontworpen voor het fileren van vis (graten en wervels). Om bestand te zijn tegen breuken is het lemmet wat dikker en de snede aan één zijde geslepen terwijl de andere zijde hol is. Door het ontbreken van een krop kan de gehele snede gebruikt worden. Ook is het slijpen hierdoor makkelijker. De asymmetrische handgreep is gemaakt van een combinatie van bamboepoeder en polipropyleen. Hierdoor is de handgreep duurzaam, watervast en ligt het perfect in de hand.

Ontdek alle deba-messen

Opinel-flexibel fileermes

Met dit flexibele fileermes van Opinel snijd je verbazingwekkend makkelijk door een vis en is het fileren een stuk eenvoudiger. De balans tussen lemmet en handvat is optimaal, wat het mes erg lekker doet werken. Door het dunne, flexibele lemmet fileer je de vis extreem dun. Je kunt het mes heel goed sturen en zo alle schubben, huid en vet van de vis verwijderen. Dit fileermes uit de Parallèle-serie is voorzien van een houten handgreep. Het hout wordt beschermd door een blanke laklaag. Hierdoor blijft het handvat mooi en is het beschermd tegen bacteriën. In het hout kunnen kleine kleurnuances zitten, dat is de charme van een natuurproduct.

Ontdek alle fileermessen

EZ-Profi-oestermes

Het openen van een oester is eigenlijk heel eenvoudig. Als je maar de juiste trucjes weet en een goed mes gebruikt. Bijvoorbeeld dit EZ-Profi-oestermes. Met dit mes is het voor iedereen mogelijk om eenvoudig, zonder veel kracht en zonder gruis, oesters te openen. Aan de onderkant van het mes bevindt zich de zogenaamde "vin" waarmee de oesters zich met één kantelbeweging laten openen. Deze vleugel werkt als een soort hefboom. Meer weten over het openen van een oester? Wij laten je stap voor stap zien hoe je een oester opent. En nog een tip van onze kant: gebruik een oesterhandschoen.

Ontdek alle oestermessen

Robert Herder 1922-officemes

Het Robert Herder-officemes uit de 1922-serie is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het bedrijf Robert Herder. Vernoemd naar het jaartal waarin het mes, waarop het ontwerp van deze klassieker is gebaseerd, voor het eerst werd gemaakt. Nog altijd is het lemmet zeer dun uitgeslepen volgens de traditionele Solinger Dünschliff. Hierdoor snijdt dit mes als geen ander. Om een dun mes te maken is, naast het nodige vakmanschap, staal nodig met een hoge sterkte. Dit is de reden dat Robert Herder (niet roestvast) koolstofstaal gebruikt in plaats van zwakker roestvaststaal. Ook de ergonomie is niet uit het oog verloren. De handgreep met afgeronde vormen is slank en sierlijk en ligt uitstekend in de hand. Gemaakt voor het precieze snijwerk.

Ontdek alle officemessen

Zijn deze messen niet helemaal jouw smaak? Of je nu een professionele- of hobbykok bent, een vegetariër of een vleesliefhebber, je een kleine of een grote keuken hebt: we hebben voor iedereen een selectie keukenmessen gemaakt. Welke set past bij jou?