Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zakmessen & Multitools

Fällkniven Pro messen: convex geslepen outdoormessen uit het hoogste segment

Fällkniven Pro messen behoren tot de beste messen voor outdoormensen. Gebaseerd op de immens populaire Fällkniven F1, S1 en A1 zijn de Pro-modellen net een stapje beter. Beter staal, dikkere lemmeten en een stalen stootplaat voor meer veiligheid. Je merkt aan de Fällkniven Pro-messen dat ze simpelweg net wat robuuster zijn. Ook heeft Fällkniven de geometrie van het lemmet wat verder veranderd. Het gelamineerde CoS-staal komt hiermee nog beter tot zijn recht.

Fällkniven Pro 10: wat is het verschil?

Standaard worden de Fällkniven Pro-messen geleverd in een waterdichte koffer met slijpsteen, en een garantie van wel 25 jaar. Omdat veel mensen vonden dat ze die koffer en slijpsteen niet nodig hadden, heeft Fällkniven de Pro 10-modellen uitgebracht. Dezelfde messen, met dezelfde schedes. Alleen zonder koffer en slijpsteen, en met maar 10 jaar fabrieksgarantie. Het voordeel is dat de Pro 10-modellen een stukje voordeliger geprijsd zijn. Mooi meegenomen!

Review

Spotlight: Fällkniven F1 Pro outdoormes

De Fällkniven F1 Pro is de verbeterde versie van de immense populaire Fällkniven F1. Bushcrafters, jagers en survivalliefhebbers omarmen dit mes, en zijn voorganger. Maar wat maakt hem zo goed? Wij van Knivesandtools leggen het uit.