Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Messen slijpen & onderhoud

Bark River Sharpening: altijd en overal stroppen wanneer het jou uitkomt

Bark River

Bark River is niet alleen gespecialiseerd in het maken van de fraaiste messen, ze weten er ook hoe je het vervolgens de ultieme scherpte geeft. Met de strops en compounds van Bark River polijst je je messen zodat ze niet alleen vlijmscherp zijn, maar daarbij glinsteren als nooit tevoren. Dus ben je messenliefhebber, hiker of jager en wil je altijd en overal de snede van je mes kunnen stroppen? Dan is de strop- en compoundset van Bark River Sharpening onmisbaar.

Onder de echte Bark River-fans is deze set enorm populair en veelgeprezen. En eerlijk: dit kunnen wij alleen maar onderschrijven. Niet alleen zijn de strops namelijk van een uitzonderlijk goede kwaliteit. Dankzij het handzame formaat zijn ze ook nog eens zeer geschikt om onderweg je mes te stroppen.

Bark River biedt een drietal compounds, die je in combinatie met de strop kunt gebruiken. Je begint met de zwarte en groene compound. Deze hebben een grovere, agressievere korrel, respectievelijk ongeveer korrelgrootte 3000 en 6000. De witte compound is bedoeld voor de welbekende finishing touch. Deze heeft een fijne korrel - wij vermoeden rond de 12000 - en is perfect om de braam van de snede te verwijderen na het slijpen.

Bark River Knives in een notendop

Zoals de kenner weet, staat Bark River natuurlijk vooral ook bekend om zijn prachtige messen. Bark River Knives zijn standaard voorzien van een convex snede. Dit betekent dat de zijkant van het lemmet nagenoeg vloeiend overloopt naar de scherpe snede. Oprichters Mike en Lesley Stewart - overigens ook echte messenfreaks - staan voor constante kwaliteit en sublieme afwerking . En dat zie en voel je ook echt terug in de gebruikte materialen van Bark River-messen.