Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Pannen & Kookgerei

Le Creuset Tradition fluitketels: water koken op retro-wijze

Met een fluitketel van Le Creuset haal je kwaliteit in huis. Elke ketel is voorzien van een vintage-look en bevat de kookkwaliteiten waar Le Creuset om bekendstaat. De Tradition-fluitketels worden gemaakt van staal en hebben een geëmailleerde binnen- en buitenkant.

Hierdoor zijn vlekken makkelijk te verwijderen en krassen niet of nauwelijks zichtbaar. Robuuste ketels in een ouderwets jasje, die bovendien enorm stoer staan op het fornuis.

Eenvoudig in gebruik en gemaakt voor alle warmtebronnen

De fluitketels uit de Tradition-serie hebben een ruime inhoud van 2,1 liter. Je vult de fluitketel gemakkelijk door het brede deksel te verwijderen. Hierdoor ontstaat een grote opening die het eenvoudig maak de ketel te vullen, om te spoelen of schoon te maken. Een andere fijne eigenschap van de fluitketel is dat hij geschikt is voor alle kookplaten, inclusief inductie.

Als het water kookt, maakt de ketel dit vrolijk fluitend kenbaar. Tijd om de ketel van het fornuis te halen. Op dat moment is de koude handgreep een uitkomst. Deze zorgt ervoor dat je de fluitketel direct van het vuur kunt nemen. Dat wordt genieten geblazen van een heerlijk warme pot thee!