Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen voor industrieel gebruik

Als professional in de industrie heb je een betrouwbare, robuuste zaklamp nodig. Daarbij moet die goed hanteerbaar en niet te zwaar in gewicht zijn. Deze zaklampen voor de industrie zijn geschikt voor elektriciens, monteurs, installateurs en voor op de bouwplaats. Hierbij wil je juist de benodigde omgeving verlichten en niet het risico lopen om jezelf te verblinden. 

Brede lichtbundel: verlicht je directe omgeving

Met een brede lichtbundel verlicht je grote gebieden op korte afstand. Je hebt hierbij namelijk geen verre lichtbundel nodig, maar meer één met veel breedte. Zo verlicht je zonder problemen de omgeving om je heen. Bekijk hier alle lampen met een brede lichtbundel.

ATEX-zaklampen voor professionals

Speciaal voor alle explosiefgevaarlijke zones hebben diverse lampmerken ATEX-lampen op de markt gebracht. Zonder dat we er echt van op de hoogte zijn, zijn er wel veel diverse explosiefgevaarlijke zones. Denk hierbij aan mijnbouw, gascentrales en oliecentrales. Doordat zelfs de kleinste vonk al fataal kan zijn, moeten deze lampen aan de meest hoge eisen voldoen. Voor deze zones zijn er zowel hoofd- als zaklampen beschikbaar. Wil je graag meer weten over de ATEX-lampen? Lees dan snel het artikel, wat is ATEX

Praktische accessoires

Als je een zaklamp professioneel gebruikt, merk je dat bepaalde accessoires onmisbaar zijn. Denk aan een holster waarin je de zaklamp bewaart, diffusers of filters voor het juiste licht en schakelaars waarmee je een zaklamp op afstand bedient. Een gear retractor is voor professioneel gebruik ook uiterst handig. Je hangt de zaklamp aan de retractor en je hebt hem altijd direct voorhanden. Pakken, gebruiken en loslaten als je klaar bent. Geen gedoe met opbergen naderhand.