Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen voor thuis en rondom het huis

Een goede zaklamp hoort in elk huishouden. Zeker in de wintermaanden wanneer het steeds eerder donker wordt, maar ook wanneer er eens een stop doorslaat. Een zaklamp zorgt er niet alleen voor dat je zelf goed ziet, maar ook dat je goed gezien wordt. Perfect bij bijvoorbeeld het uitlaten van de hond, (bos)wandelingen, kamperen of voor fotografie.

Brede lichtbundel: verlicht je directe omgeving

Met een brede lichtbundel verlicht je grote gebieden op korte afstand. Ideaal voor (bos)wandelingen of voor fotografie. Je hebt hierbij namelijk geen verre lichtbundel nodig, maar meer één met veel breedte. Zo verlicht je zonder problemen de omgeving om je heen. Bekijk hier alle lampen met een brede lichtbundel.

Oplaadbare zaklampen

Gebruik je regelmatig een zaklamp? Kies er dan één met een oplaadbare Li-Ion-accu. Deze accu's werken namelijk het beste als ze regelmatig gebruikt en opgeladen worden. Daarbij bespaar je de kosten van nieuwe batterijen en is het beter voor het milieu. 

Zaklamp als noodverlichting

Zoek je een zaklamp die enkel gebruikt wordt bij het geval van nood? Kies dan een zaklamp die werkt op CR123A-batterij. Deze batterijen hebben namelijk tot tien jaar opslaggarantie. Ook hebben ze geen kans op batterijlekkage, wat in een kostbare zaklamp natuurlijk een groot voordeel is. Als je de zaklamp voor een tijdje niet gebruikt: verwijder de batterijen of draai de achterkant van de lamp iets los. Hiermee blijven de batterijen optimaal.

Ben je er niet zeker van of dit de juiste lampen voor jou zijn? We helpen je daar graag bij verder met behulp van de keuzehulp voor zaklampen.