Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Outdoor & gear

Camp Chef: gezamenlijk eten met vrienden en familie

Camp Chef is gelegen in het hart van de Cache Vallei, in Utah. Omgeven door de prachtige Bear River Mountain Range. Een perfecte plek om producten te testen. Elk product is het resultaat van Camp Chef’s enthousiasme voor het outdoor koken en de belofte om elke keer nieuwe producten te ontwikkelen die nog beter aansluiten op de wensen van de outdoor liefhebbers.

De oprichter en directeur van Camp Chef, Ty Measom, zag dat veel kampeerders en sportmensen geïnteresseerd waren om buiten te koken maar worstelden met de beschikbare kookfaciliteiten. Dit was dan ook voor hem het moment om een gasstel te ontwikkelen die aansloot op de wensen van deze outdoorliefhebbers.

Na bijna 10 jaar actief te zijn geweest op de camping-markt, is Camp Chef gestart met het produceren van gietijzeren kookproducten die voorzien zijn van een True-Seasoned Finish. Door deze behandeling kunnen de Dutch Ovens meteen gebruikt worden, in tegenstelling tot andere Dutch Ovens die je vaak nog eerst moet inbranden. De wortels van het bedrijf liggen buiten, in de overweldigende natuur, die men continue moet kunnen beleven, zonder dat een stevige maaltijd gemist hoeft te worden.

Kortom: de passie voor mooie gerechten en buitenkoken gecombineerd met productinnovatie en uitstekende productiefaciliteiten, hebben geresulteerd in een leidende positie van Camp Chef in de outdoor cooking industrie.