Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Handige camping gadgets

Als je gaat kamperen, wil je graag handige camping gadgets bij je hebben. Bij ons vind je de meest uiteenlopende accessoires zodat je goed voorbereid op pad gaat, want zoals iedereen weet: een goede voorbereiding is het halve werk. Maar wat neem je eigenlijk allemaal mee als je gaat kamperen? Met welke gadgets maak je kamperen nét wat comfortabeler, makkelijker en leuker? Op deze pagina vind je de meest uiteenlopende, handige gadgets voor op de camping zodat je vol vrijheid en zonder beperkingen gaat genieten.

Waterfilters

Naast een tent, matje en slaapzak zijn er nog veel meer producten van essentieel belang als je naar de camping gaat. Denk bijvoorbeeld aan water. Is het water drinkbaar waar je naar toe gaat? In ons assortiment vind je handige waterfilters. Met een waterfilter zuiver je het water waardoor het daarna drinkbaar is! Schoon drinkwater is lang niet overal beschikbaar, maar wél noodzakelijk.

Campinglampen

Een campinglamp is onmisbaar als je gaat kamperen. In ons assortiment met campinglampen vind je zowel sfeerlicht als praktisch licht. Bedenk voor jezelf aan welke eisen de campinglamp moet voldoen, zoals: de maximale lichtsterkte, wel of niet oplaadbaar, lichtkleur, aantal lichtstanden en het bereik van de lichtbundel.

Vuur maken

Als je denkt aan kamperen, dan denk je waarschijnlijk automatisch aan kampvuur. Naast een hoop warmte en gezelligheid is vuur maken ook heel praktisch. Bijvoorbeeld om je eten klaar te maken of om licht te hebben. Vuur is één van de bekendste en oudste technieken om te overleven. Je kunt tegenwoordig een aansteker of lucifer gebruiken, maar wil je iets dat altijd werkt? Kies dan voor een fire starter om vuur te maken.

Camping bijlen

Kamperen en kampvuur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij selecteerden de beste camping bijlen, zodat je goed voorbereid gaat kamperen. Met deze camping bijlen hak je kleine aanmaakhoutjes of gebruik de bijl voor het lichtere kloofwerk. Typerend voor camping bijlen is dat je de bijl over het algemeen gewoon met 1 hand vasthoudt en deze gewoon in je rugzak past.

Verrekijkers

Een goede verrekijker is precies wat je nodig hebt als je iets – wat zich in de verte afspeelt – van dichtbij wilt bekijken. Er zijn verschillende verrekijkers voor uiteenlopende situaties, zoals op safari, vogels spotten of observeren van wild. Bij ons koop je een goede verrekijker afgestemd op de situatie waarvoor je de kijker wilt gebruikten.

Rugtassen & pouches

Je tas vormt de basis voor je uitrusting als je gaat kamperen. Het is dus belangrijk om een goede tas aan te schaffen. Onderschat ook de waarde van goede pouch niet. Een pouch biedt ruimte voor je multitool en allerlei accessoires zoals een zaklamp, paracord, powerbank etc. De meeste rugzakken en pouches in ons assortiment zijn voorzien van het MOLLE-systeem. Hiermee bevestig je eenvoudig pouches en etuis op rugzakken en tactische kleding.

Hoofdlampen

Een hoofdlamp is ideaal als je gaat kamperen. Het is een handige gadget voor op de camping. Het grote voordeel van een hoofdlamp is dat je beide handen vrij hebt. Met een hoofdlamp kun je zorgeloos wandelen of bijvoorbeeld een boek lezen als het donker wordt. Als je de hoofdlamp regelmatig gebruikt, bekijk dan onze oplaadbare hoofdlampen.

Drinkflessen

Een flesje water is onmisbaar als je onderweg of op de camping bent. Plastic flesjes zijn tegenwoordig achterhaald en daarom bieden wij duurzame drinkflessen aan. Ze zijn hervulbaar, licht van gewicht, sterk, vrij van vreemde stoffen en bovendien goed voor het milieu. Jouw geschikte fles vind je bij ons in het assortiment.

Outdoor cooking

Als het tijd is voor een warme maaltijd dan is de BBQ vaak favoriet. Maar echt zelf koken op de camping is toch eigenlijk vele malen leuker. Voor de culinaire kampeerders maakten we daarom een selectie met de beste stoves, gasbranders, pannen en sporks, zodat je naar hartenlust kunt koken buiten en iedereen kan meegenieten.

Zakmessen & multitools

Honderden messen en multitools hebben we voor je geselecteerd en getest, want iedereen weet het: een goed mes is onmisbaar. Wij selecteren kwaliteitsmessen en bijzondere merken voor een zeer scherpe prijs. Met een uitgebreide collectie vind je gegarandeerd een geschikt mes of geschikte multitool voor op de camping.

Zaklampen

Een zaklamp hoort ook tot je standaard uitrusting als je gaat kamperen. In ons assortiment vind je zaklampen van topkwaliteit die we uitgebreid hebben getest. Zaklampen zijn er in allerlei formaten en het aanbod is dan ook gevarieerd. Handig voor op de camping zijn de oplaadbare zaklampen. Dit kunnen losse oplaadbare batterijen zijn, een accu die in de lamp wordt opgeladen of kies voor een zaklamp met een usb-aansluiting.

Paracord

Paracord (verkorte naam van parachutekoord) is een oersterk, lichtgewicht koord van Nylon. Het is oorspronkelijk ontwikkeld voor parachutisten, maar tegenwoordig een onmisbaar hulpmiddel voor alle outdoorliefhebbers. Je gebruik het bijvoorbeeld tijdens het kamperen, bergbeklimmen of tijdens het zeilen. Paracord draag je compact bij je door er een lanyard of armband van te maken.

Off grid power

Ga je kamperen zonder stroom? Met off the grid power-oplossingen heb je in alle (primitieve) situaties je eigen stroomvoorziening op orde. Ideaal om je mobiel of GPS weer op te laden! Met de Off Grid Power maak je gebruik van de kracht van de wind of de zon en zo laad je eenvoudig je telefoon, camera, GPS of zaklamp weer op. Bovendien is het nog duurzaam ook!

Survivalkits

Ga je back-to-basic kamperen? Een survivalkit is in dat geval een echte must-have. Het is een alles-in-één oplossing voor nood- en rampsituaties. Het bevat allerlei producten die zeer goed van pas komen tijdens je avontuur. Zo ben je altijd goed voorbereid. Survivalkits zijn onmisbaar bij outdoorliefhebbers.

Spades

Even een gat graven om een vuurtje in te stoken of een geul om de tent heen graven voor de afwatering? Een spade hoort in je uitrusting als je gaat kamperen. In ons assortiment vind je allerlei spades, bijvoorbeeld spades die opklapbaar zijn. Wij hebben ook spades die je kunt gebruiken om tentharingen in de grond te slaan. Wanneer je het blad van de schep terug klapt, komt er namelijk een hamerkop vrij. Handig!

zaag camping

Camping zagen

Een zaag is ontzettend handig om mee te nemen tijdens het kamperen. Gebruik hem bijvoorbeeld voor het zagen van hout voor je kampvuurtje of voor het op maat maken van takken wanneer je een onderkomen gaat bouwen. Wij selecteerden voor jou de beste zagen voor op de camping.