Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Pennen en notitieblokken

Een pen en notitieblok hoort standaard bij je uitrusting. Of je nu de natuur in gaat of een stedentrip gaat maken, je aantekeningen mogen niet vervagen. Voorkom dat jou dit overkomt en ga voor een waterbestendig notitieblok en een watervaste pen. Dan weet je zeker dat je belangrijke aantekeningen altijd op papier blijven staan.

Tactische pennen: meer dan alleen schrijven

Een goede pen is onvervangbaar. Handig is het dan wanneer zo’n pen meer kan dan alleen schrijven. Denk aan een glasbreker of andere stevige punt die te gebruiken is als kubotan. Een kubotan is een compacte solide pin die in de vuist gebruikt kan worden voor zelfverdediging. Een uitvinding uit de jaren 60 door Takayuki Kubota, een Japanse karate-meester. De punt van een kubotan is spits maar niet scherp. Doel is dan ook niet om te doorboren, maar om stevig pijn te doen. Qua vulling gebruiken veel tactische pennen de vullingen van Fisher, bekend van de Space Pen. Deze vullingen doen het ook ondersteboven en onder andere afwijkende omstandigheden. Bij ons vind je verschillende tactische pennen met verschillende kenmerken van alle grote merken als Zero Tolerance, NiteCore en Benchmade.

Watervaste pennen

Watervaste pennen blijven onder alle weersomstandigheden schrijven, zelfs onder water! Deze vullingen doen het ook ondersteboven en onder andere afwijkende omstandigheden. De vullingen staan onder druk, lekken niet en drogen niet uit.

Waterbestendige notitieblokken

Een waterbestendig notitieblok is ideaal voor het maken van aantekeningen in alle weersomstandigheden. Het papier is geschikt voor gebruik onder water, buiten in natte omstandigheden of in vochtige omgevingen zoals zwembaden en kassen. Combineer een waterbestendig notitieboekje met een all-weather pen en je hebt een betrouwbare combinatie die werkt onder alle weersomstandigheden.