Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Outdoor & gear Rite in the Rain

Outdoor & Gear

Rite in the Rain: watervast papier voor alle weersomstandigheden

Rite in the Rain logo

Het succesverhaal van Rite in the Rain begon in 1916 bij Jerry Darling. Hij ontdekte dat er in de houtindustrie behoefte was aan duurzaaam materiaal waar in slechte weersomstandigheden op geschreven kon worden.

Jerry ontwikkelde daarom een unieke coating. Deze coating vormt een schild om het papier. Door de jaren heen is de formule verder ontwikkeld en geperfectioneerd tot het Rite in the Rain dat we nu kennen. Tegenwoordig bestaat het assortiment niet alleen uit waterbestendige notitieblokken maar ook uit watervaste pennen. Pennen die altijd blijven schrijven, ook in natte omstandigheden.

Rite in the Rain waterproof notitieblokken

Rite in the Rain heeft watervaste notitieblokken in verschillende formaten en kleuren. Het papier heeft een hoge scheurvastheid en veroudert bijna niet. Door de coating is het papier waterproof. Dit betekend dat schrijfwaren met inkt die werken op waterbasis nauwelijks tot geen enkele impact op het papier maken. Ons advies is dan ook om het notitieblok met een potlood of all-weather pen te gebruiken. Mocht de coating minder worden dan kan het papier alsnog nat worden. In tegenstelling tot synthetisch- of polyester gecoat papier kun je dit papier recyclen. Geschikt voor gebruik onder water, buiten onder natte omstandigheden of in vochtige omgevingen zoals zwembaden en kassen. Schrijf met een potlood of all-weather pen en je bent er zeker van dat je aantekeningen goed blijven.

Rite in the Rain watervaste pennen

De all-weather pennen van Rite in the Rain blijven onder alle weersomstandigheden schrijven. Op nat papier en onderste boven, niets is te gek. De vulling is onder druk gevuld met inkt en zal niet lekken. De inkt werkt van -25 graden tot +120 graden en droogt niet uit. Combineer een all-weather pen met een Rite in the Rain notitieboekje en je hebt een betrouwbare combinatie dat werkt onder alle weersomstandigheden.