Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Nu besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Gearmix: carry on, carry a Leatherman

Uitdagingen kom je overal tegen. Met een Leatherman-multitool aan je zij, ben je overal op voorbereid. Of je nou een doe-het-zelver bent die aan het huis klust, een gear-liefhebber die de schroef van zijn camerastatief moet aandraaien of een survivalaar die de grenzen opzoekt. Leatherman heeft voor iedereen de juiste tool.

Items in deze Gearmix

1. Leatherman Charge Plus TTi

De Charge Plus TTi is een serieuze en praktische multitool. Hij heeft als enige Leatherman-multitool een lemmet van CPM S30V-staal. Een zeer sterke en tevens roestbestendige staalsoort wat ervoor zorgt dat dit mes zijn scherpte aanzienlijk langer behoudt. Bovendien zijn de draadknippers in deze tool eenvoudig vervangbaar. Hierdoor kun je de snijkanten individueel slijpen of vernieuwen zodra ze versleten zijn. Deze Leatherman is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige multitool met serieuze prestaties.

2. Leatherman Free T4

De Leatherman Free T4 Is een compacte en praktische multitool. Qua functies lijkt deze multitool erg op een Zwitsers zakmes. Het heeft meerdere tools die handig zijn in het dagelijks leven. Zoals een kruiskop- en platkopschroevendraaier. Een schaartje. Een mesje. En nog veel meer! Het is geen bink, maar je bergt ‘m juist gemakkelijk op of draagt hem zelfs aan je broek met de pocketclip. Een handige en betrouwbare multitool voor de vrije en creatieve geest!

3. Leatherman Signal Survival

Deze tool onderscheidt zich door specifieke gereedschappen die van pas komen wanneer je de wildernis intrekt. Denk hierbij aan een noodfluitje, een firesteel, een diamantslijpertje en nog veel meer handige hulpmiddelen! Bovendien kan het stompe uiteinde van de tool in gesloten positie dienen als hamer, karabijnhaak en je opent er gemakkelijk een flesje mee! Ook niet onbelangrijk. Dankzij de standaard pocketclip kun je de tool bovendien comfortabel bij je dragen, zelfs zonder het foedraal. Hierdoor heb je altijd een vertrouwd gevoel, wetende dat je goed voorbereid bent in de wildernis.