Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Keuzehulp zakmessen op uiterlijk

Je zoekt een zakmes, en weet één ding zeker: hij moet er heel mooi uitzien. Eigenlijk zijn al onze zakmessen mooi, maar sommige messen steken er echt bovenuit. Daarom hebben we hier een selectie zakmessen voor je die er éxtra goed uitzien.

Herenmessen, ook voor dames

Bij een mooi zakmes denken wij meteen aan een herenmes. Vaak sierlijk en mooi gebouwd. Vaak premium materialen en gave houtsoorten. Kortom: supermooi. Hoewel de naam doet vermoeden dat dit een mes enkel voor echte gentlemen is, genieten deze messen ook populariteit onder ladies en alles ertussenin. Ontdek hier al onze herenmessen.


Laguiole zakmessen uit Frankrijk

Wie graag stijlvol een biefstukje eet, of tijdens de borrel een blokje kaas snijdt, kan eigenlijk niet om de Laguiole-zakmessen heen. Slanke en stijlvolle messen, gemaakt van beeldschone materialen. Een kenmerkende bij op de rug van de veer en vloeiende lijnen die haast vloeibaar lijken. Wij verkopen uitsluitend de uitstekende Laguiole-messen die in het dorpje Laguiole gemaakt worden en de regio daar omheen. Ontdek alle Laguiole-zakmessen.


Traditionals voor een nostalgisch gevoel

In de categorie Traditionals vind je zakmessen terug die gemaakt worden naar ontwerpen die soms al meer dan 150 jaar oud zijn. Klassiekers dus, die de messengeschiedenis van Sheffield, Solingen en Pennsylvania belichamen. Ook vind je hier wat moderne interpretaties van die klassieke patronen. Kenmerkend is dat ze vrijwel allemaal met twee handen geopend worden, en een slipjoint-blokkering hebben. Erg publieksvriendelijk dus. Ontdek al onze Traditionals.


Damast zakmessen met een betoverend mooi lemmet

Als we het over mooie messen hebben kunnen we niet om de messen met een lemmet van damaststaal heen. Twee soorten staal die telkens platgesmeed worden en weer gevouwen. Net zolang tot er soms meer dan 300 lagen zijn! Dit interessante lijnenspel is op ieder mes weer anders, waardoor je met zo’n mes altijd iets unieks hebt. Vind hier al onze zakmessen met een lemmet van damaststaal.


Alle zakmessen

Liever even rondkijken tussen al onze zakmessen? Dat kan natuurlijk ook. Hier vind je al onze zakmessen. Van groot tot klein. Tip: gebruik het filter voor een passende selectie.

 

Terug naar de keuzehulp zakmessen