Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Keuzehulp Daily Customs: welke Daily Customs greepschalen moet je hebben?

Daily Customs maakt premium greepschalen voor je Zwitserse Victorinox-zakmes. Met deze greepschalen geef je een moderne, premium twist aan je geliefde Zwitserse klassieker. Maar welke greepschalen moet je hebben? Wij helpen je een handje op weg!

Welke maat schalen heb je nodig?

Victorinox-zakmessen zijn er in alle vormen en maten. Welke schalen moet je hebben? Simpel: dit herleid je uit de productnaam. In de naam van een Daily Customs greepschaal staat een getal. Zoals: ‘91’ of ‘58’. Deze getallen slaan op de gesloten lengte van je Victorinox-zakmes in millimeters. De gesloten lengte meet je door het dichtgeklapte mes van uiteinde tot uiteinde op te meten.

Greepschalen voor 91 mm Victorinox zakmessen

Deze Daily Customs schalen zijn geschikt voor Victorinox-zakmessen met een gesloten lengte van 91 mm. Zoals de bekende Victorinox Huntsman, SwissChamp en Spartan.


Greepschalen voor 58 mm Victorinox zakmessen

Deze Daily Customs schalen zijn, je raadt het al, geschikt voor Victorinox-zakmessen met een gesloten lengte van 58 mm. Zoals messen uit de bekende Victorinox Classic-serie.


Accessoires voor bij je Daily Customs greepschalen

Al voorzien van Daily Customs greepschalen en zoek je toffe accessoires om ze mee te matchen? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je pocketclips, beads en meer!


Alle Daily Customs

Liever even rondkijken tussen al onze Daily Customs greepschalen? Dat kan natuurlijk ook. Hier vind je al onze Daily Customs greepschalen en accessoires.