Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Keuzehulp zaklampen

Ben je op zoek naar een zaklamp, maar weet je echt niet welke nou de beste is voor jou? Wij helpen je graag uit de brand. Er zijn verschillende manieren om de zaklamp te vinden die het beste bij jou past. Dit is afhankelijk van het aspect dat jij het meest belangrijk vindt.

Ik weet waar ik de zaklamp voor nodig heb

Er bestaan verschillende doeleinden waar je een zaklamp voor nodig kunt hebben. Wil je er een thuis hebben, voor het geval je er een nodig hebt? Mogelijk ben je een buitensporter en wordt het ’s avonds weer vroeg donker. Ook dan kan een zaklamp goed uitkomen. Daarnaast is het ook mogelijk om een zaklamp te gebruiken in de industrie, als hulpdienst of voor de jacht. Wij hebben zaklampen voor al deze toepassingen.


Ik weet welk batterijtype ik wil

Er bestaan verschillende batterijtypes waar zaklampen op kunnen werken. De keuze voor batterij kan net zo doorslaggevend zijn als de toepassing of de hoeveelheid lumen. Verschillende batterijen en accu’s hebben verschillende voor- en nadelen. Wij hebben alle batterijtypes voor jou op een rijtje gezet, met daarbij mogelijk geschikte zaklampen.


Ik weet de hoeveelheid lumen

Weet je hoeveel lumen jouw zaklamp nodig heeft? Hoe meer lumen, hoe beter, zou je denken. Echter is dit niet het geval, want de hoeveelheid lumen zegt niets over hoe ver een zaklamp schijnt. Wij hebben voor jou uitgezocht hoeveel lumen je nodig hebt bij verschillende toepassingen.


Ik weet de geschikte lichtbundel

Weet je al welke lichtbundel geschikt is voor jou? Er bestaan verschillende soorten lichtbundels. Een lichtbundel bestaat uit een hele boel lichtstralen. Als in de bundel alle lichtstralen evenwijdig aan elkaar lopen, heb je een evenwijdige bundel. Het is ook mogelijk dat alle lichtstralen uit één punt komen en uit elkaar gaan. Kies hier jouw zaklamp op basis van lichtbundel.