Voor 19.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Outdoor & Gear

Waterbestendige notitieblokken

Een waterbestendig notitieblok is ideaal voor het maken van aantekeningen in alle weersomstandigheden. Het papier is geschikt voor gebruik onder water, buiten in natte omstandigheden of in vochtige omgevingen zoals zwembaden en kassen. Combineer een waterbestendig notitieboekje met een all-weather pen en je hebt een betrouwbare combinatie die werkt onder alle weersomstandigheden.

Rite in the Rain waterbestendige notitieblokken

Rite in the Rain heeft watervaste notitieblokken in verschillende formaten en kleuren. Het papier heeft een hoge scheurvastheid en veroudert bijna niet. Door de coating is het papier waterproof. Mocht de coating minder worden dan kan het papier alsnog nat worden. In tegenstelling tot synthetisch- of polyester gecoat papier kun je dit papier recyclen. Schrijf met een potlood of all-weather pen en je bent er zeker van dat je aantekeningen goed blijven.

Modestone waterbestendige notitieblokken

Het verhaal van Modestone ontstond toen belangrijke notities van oprichting Kalle vernietigd werden door water. Het idee voor een watervast notitieblok was ontstaan. Belangrijk was het vinden van het juiste materiaal. De notitieblokken zijn gemaakt uit 80% CaCo3 (Calciumcarboon, kalksteen) en 20% HDPE (High Density Polyethylene). Er is dus geen coating nodig om het waterbestendig te maken. Door deze unieke formule is het bijna onverscheurbaar, olie- en waterbestendig én het werkt zonder pen. Je kan ook schrijven met een metaalhoudend object. Maar een potlood of all-weather pen functioneert natuurlijk ook!